13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Ghidul Oficial

Cele mai citite

Ghidul Oficial Sibiu 100% vine în întâmpinarea dorinţei sibienilor de a avea o sursă de informare cât mai completă privind mediul de afaceri local. Aveţi gratuit la dispoziţie un ghid de business editat pentru judeţul Sibiu, care aduna în paginile sale agenţi economici locali, naţionali şi multinaţionali.
Mulţumim pe această cale tuturor companiilor care au crezut în acest proiect încă de la prima ediţie şi instituţiilor care ne-au sprijinit: Prefectura Sibiu, Primăria Sibiu, Institutul Naţional de Statistică, Registrul Comerţului
Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Muzeului Astra Sibiu.
Pentru a facilita accesul la informaţie, Ghidul Oficial Sibiu 100% este clasificat pe domenii de activitate. Puteţi găsi uşor în paginile sale sau în varianta on-line – www.ghiduloficial.ro – un instalator sau o firmă de construcţii, o grădiniţă pentru copilul dumneavoastră sau cel mai mare angajator din judeţ.
Vom avea ocazia sa vedem, cine a ţinut pasul în această perioadă de recesiune, care sunt acei antreprenori care, datorită eforturilor, experienţei, măiestriei şi talentului nativ au reuşit să menţină business-ul deschis şi activ.
Ghidul este susţinut de ziarul Sibiu 100% şi este tipărit în 60.000 de exemplare, distribuite gratuit.
Datele agenţilor economici listaţi în ghid sunt prelucrate în baza evidenţelor existente la Institutul Naţional de Statistică şi Registrul Comerţului la nivelul anului 2011.

Echipa Ghidul Oficial Sibiu 100%

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect