4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Ministrul Muncii: Eu mi-am terminat autoevaluarea și nu am restanțe

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat luni că și-a finalizat autoevaluarea și că nu are restanțe la minister, adăugând că ea colaborează bine cu toată lumea, inclusiv cu premierul Sorin Grindeanu, informează Agerpres.  „Eu mi-am terminat autoevaluarea, nu am restanțe, în sensul că pe ministerul meu s-au terminat toate lucrurile. Sigur că multe dintre obiective sunt la ora actuală în curs de îndeplinire, adică au ieșit din minister, dar sunt în perioada de dezbatere publică. Practic le putem considera rezolvate. Așteptăm cu toții Comitetul Executiv Național (al PSD — n.r.) cu mare nerăbdare”, a spus Vasilescu, la Parlament.
Întrebată cum lucrează cu premierul Sorin Grindeanu, ea a răspuns: „Eu colaborez bine cu toată lumea, dar nu contează cum colaborăm noi la nivel personal. Cred că este foarte important cum se colaborează la nivel instituțional”.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect