Acum citesti:
Primăria repară băncile și fântânile arteziene
Intreg articolul 2 minute de lectura

Primăria repară băncile și fântânile arteziene

Primăria Sibiu a organizat proceduri de achiziție pentru lucrări de reparații și întreținere la fântânile arteziene din oraș, dar și pentru refacerea mobilierului stradal, adică bănci, garduri de la locurile de joacă și filigoria din Parcul Sub Arini.

Contractul care se referă la fântânile arteziene are o valoare de 61.650 de lei fără TVA. Se are în vedere repararea și întreținerea fântânilor arteziene din Parcul Tineretului, Bulevardul Mihai Viteazul, Parcul Sub Arini, Parcul Bulevard, Bulevardul Coposu, Cercul Militar, Parcul Terezian, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Piața Schiller, Piața Mare, Parcul Astra și fântâna de pe strada Turnului.

”Activitatea de reparare, întreținere și conservare a fântânilor arteziene de pe raza municipiului Sibiu se va desfășura în conformitate cu prevederile normativelor în vigoare. Activitățile și lucrările de întreținere a fântânilor arteziene trebuie să cuprindă: o dată pe săptămână urmărirea modului de funcționare, verificare și reparații dacă este cazul; o dată pe lună c- urățarea pompelor, elementelor din ansamblu cinematic, reglarea calității și precizia aparaturii folosite. La acestea se adaugă verificarea și citirea lunară a contoarelor de apă la toate fântânile”, se arată în caietul de sarcini.

În această perioadă, fântânile arteziene funcționează, zilnic, între orele 06:00 – 24:00.

De asemenea, Primăria Sibiu intenționează să repare băncile din oraș și gardurile locurilor de joacă, valoarea totală a contractului fiind de 96.798 de lei.

În plus, va fi reparată filigoria din Parcul Sub Arini, lucrările urmând a fi realizate până la finalul lunii august.

Diana Stancovici

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.