Acum citesti:
Terra Building și Comtram vor repara strazile din oraș in urmatorii trei ani
Intreg articolul 2 minute de lectura

Terra Building și Comtram vor repara strazile din oraș in urmatorii trei ani

În urma unei proceduri de achiziție publică, Primăria Sibiu a semnat acordul cadru pentru întreținerea și reparațiile străziilor din muncipiul Sibiu pentru următorii trei ani. Acordul s-a semnat cu doi operatori economici: SC Terra Building SRL și SC Comtram SA.

“Pe lângă investițiile în modernizarea străzilor de pământ, și străzile asfaltate din oraș necesită întreținere și reparații. Acest acord cadru ne va permite să intervenim prompt, pentru realizarea mai multor tipuri de reparații pe carosabil și trotuare. Prin acesta vom putea înlocui complet covorul asfaltic pe suprafețe mai extinse, dar și să reparăm gropi izolate sau să efectuăm reparații cu caracter de urgență a defectelor apărute”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Printre lucrările incluse în acest acord cadru se numără și reparațiile la straturile de bază ale străzilor, repararea trotuarelor, a bordurilor și a pavajelor din piatră cubică sau piatră de râu, repararea pavajelor din parcările amenajate cu grile înierbate, întreținerea străzilor de pământ rămase în Sibiu, precum și aducerea la cotă a gurilor de canal și de scurgere.

Valoarea maximă estimată pentru efectuarea reparațiilor și asigurarea întreținerii străzilor din municipiul Sibiu pe parcursul celor trei ani este de 25,1 milioane lei, dar plățile se vor face în funcție de lucrările efectiv realizate și acceptate de către Primăria Sibiu din punctul de vedere al calității.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.