Acum citesti:
A fost stabilit noul Consiliu de Administrație al Aeroportului Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

A fost stabilit noul Consiliu de Administrație al Aeroportului Sibiu

Comisia de Recrutare și Selecție a făcut publice rezultatele selecției membrilor Consiliului de Administrație al Regiei Autonome Aeroportul Internațional Sibiu.

Astfel, potrivit punctajelor obținute de candidați în urma depunerii dosarelor de candidatură și a interviului de selecție, noul Consiliu de Administrație va fi format:
Radu Gabriel Bondar – fost președinte al Consiliului de Administrație în mandatul 2013-2017 – care a obținut un punctaj de 104 puncte, Sebastian Toader Dotcoș, actualul administrator public al Județului Sibiu, ca administrator din partea funcționarilor publici, cu 99 de puncte, Adrian Besoiu și Stefan Florin Nartea – membri în Consiliul de Administrație și în anii anteriori, ambii cu 98 de puncte, Gabriel Tischer – 90 de puncte și Dan Sebastian Lazăr, cu 86 de puncte.
Alți 3 candidați, printre care și un fost membru al Consiliului de Administrație în mandatul anterior, Ciprian Faraon, au fost declarați respinși.

Consiliul de Administrație va avea în total 7 membri, pe lângă cei 6 membri deja selectați urmând ca în curând să fie desemnat și un reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice.

Procedura de selecție a fost inițiată de Consiliul Județean Sibiu, Autoritatea Publică Tutelară a R.A. Aeroportul Internațional Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.