Acum citesti:
149 sancțiuni aplicate șoferilor, în zona Piața Cibin
Intreg articolul 2 minute de lectura

149 sancțiuni aplicate șoferilor, în zona Piața Cibin

În contextul aglomerației din zona Piața Cibin, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a efectuat în perioada 27-30 septembrie o acțiune de verificare. Un număr de 149 de sancțiuni au fost aplicate în cele patru zile, valoarea amenzilor variind între 100 și 350 de lei.

Dintre acestea, 91 de amenzi au fost aplicate celor care au parcat fără tichet de parcare și deci nu au plătit serviciul. Alți 35 de șoferi au fost sancționați pentru că nu au respectat limita maximă de parcare de 2 ore. Un număr de 25 de autovehicule de aprovizionare au fost parcate neregulamentar în locurile de parcare din jurul pieței, în loc să parcheze în spațiul special amenajat pe strada Malului. Și acești conducători auto au fost sancționați.

Acest tip de acțiuni se vor repeta pentru a descuraja parcarea neregulamentară și pentru a degaja zona.

Piața agro-alimentară Cibin este cea mai căutată de către sibieni și de aceea și locurile de parcare sunt foarte solicitate. Din acest motiv, începând din 2014 în aceste spații se poate parca maxim 2 ore, timp suficient ca cetățenii să cumpere cele necesare din piață. În acest fel se asigură eliberarea mai rapidă a locurilor pentru a putea fi puse la dispoziția altor cetățeni.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.