Acum citesti:
Noul prefect de Sibiu, instalat in funcție
Intreg articolul 1 minute de lectura

Noul prefect de Sibiu, instalat in funcție

Adela-Maria Muntean a fost instalată, miercuri, în funcția de prefect al județului Sibiu, ceremonia având loc în prezența comisarui de poliție Mihai Dan Chirică, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

„Pornesc la drum cu foarte multă încredere că va fi foarte bine pentru județul Sibiu și pentru locuitorii săi. Îmi doresc să fac echipă cu toți cei care doresc binele județului și a locuitorilor și îmi doresc ca împreună cu serviciile deconcentrate să am o relație foarte bună, foarte corectă și să muncim împreună cu echipa Instituției Prefectului pentru binele locuitorilor și siguranța și liniștea lor”, a declarat Adela Muntean, după inslatarea în funcție.

Adela Muntean s-a născut în septembrie 1981 în județul Mureș și a urmat Facultatea de Drept din Sibiu. Tot la Sibiu a terminat un master în Drept European.

Adela Muntean a fost, în perioada 23.08.2017-25.09.2017, director de Cancelarie în Prefectura Sibiu. Ea a mai ocupat funcția de secretar al Comunei Roșia, dar și inspector de specialitate în Primăria Roșia.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.