1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Karpaten Meat Group sponsorizează Școala Gimnazială Nocrich

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite


Peste 100 de elevi, profesori și părinți au participat ieri, 18 decembrie la un eveniment de sponsorizare organizat de Karpaten Meat Group, în colaborare cu Școala Gimnazială Nocrich.
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă ce se apropie, firma Karpaten Meat Group și-a dorit susținerea comunității din care face parte și încurajarea educației copiilor din zona Văii Hârtibaciului. Astfel au inițiat dialogul cu reprezentanții școlii din comuna Nocrich, pentru a identifica necesitățile tehnice utile pentru buna desfășurare a orelor.
Deoarece anul acesta a fost introdusă în programă și ora de informatică iar școala nu dispunea de numărul necesar de calculatoare functionale, aceasta a fost prioritatea colectivului de profesori și direcția principală a donației. Laboratorul de informatică a fost, așadar, dotat cu 11 unități special personalizate pentru viitoarele activități ale elevilor.
Pe lângă aducerea la viață a spațiului tehnic, KMG a contribuit și la completarea cu enciclopedii, atlase, dicționare și alte cărți, a bibliotecii îngrijite dar cu lecturi depășite de vremuri. De asemenea, pentru a deschide apetitul copiilor pentru aventura cititului, spațiul de lectură a fost la rândul lui îmbogățit cu câteva fotolii puf.
Sposorii, la rândul lor au avut parte de o surpriză când elevii mai multor clase au susținut un mic program artistic, pregătit special pentru această ocazie. Instalați bine în fotoliile puf aduse în spațiul ce găzduiește biblioteca, copiii au ascultat colindele interpretate de formația colegilor lor, coordonată de 2 membri ai asociației Elijah.
Prezenți la eveniment, pe lângă doamna director Nicoară Ionela-Luiza și profesorii dedicați ai școlii, ce în mod creativ își desfășoară orele, folosind la maximum resursele de care dispun, au fost și primarul comunei Nocrich, Jrs. Visa Ionel dar și unul dintre fondatorii KMG – Stefan Jung.
Un eveniment primitor ce nu a durat mai mult de o oră dar care a apropiat membrii comunității din zonă și a adus speranță celor care zilnic se dedică educării copiilor din Nocrich și din satele vecine.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect