13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Narcis Neaga revine la conducerea CNAIR

Cele mai citite

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat luni printr-un comunicat de presa ca Stefan Ionita, actualul director al companiei doreste ca dupa expirarea mandatului actual doreste sa revina pe functia detinuta anterior. Actualul mandat se incheie pe data de 12 mai. Tot de atunci la conducerea institutiei revine in functie Narcis Neaga.
„Directorul General al CNAIR SA, Stefan Ionita a solicitat astazi Consiliului de Administratie sa ia act de faptul ca la expirare mandatului solicita sa revina pe functia de director al Directiei Tehnice si Calitate detinuta anterior. (…) In baza solicitarii Consiliul de Administratie al CNAIR S.A. l-a numit in functia de Director General al CNAIR S.A. pe Narcis Neaga care va prelua mandatul in data de 12 mai 2018.”, se arata intr-un comunicat de presa emis de catre companie.
Mandatul lui Stefan Ionita s-a intins pe o perioadda de 16 luni. A fost numit la conducerea institutiei in 13 ianuarie 2017.
Narcis Neaga a mai condus institutia, fosta CNADNR, actuala CNAIR, in perioada 2013-2015.
 
 

 
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect