4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO – Consiliul Județean Sibiu a spus: Let’s Do It, Bâlea Lac!

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au participat, sâmbătă, la acțiunea Let’s Do It, Romania la Bâlea Lac. Au fost prezenți președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, vicepreședintele Christine Manta-Klemens, administratorul public Sebastian Dotcoș, directorul Direcției Proiecte, Oana Popa, angajați ai consiliului, dar și consilierii din Cabinetul Președintelui. Lor li s-au alăturat viceprimarul comunei Cîrțișoara, Ioan Adrian Solomon, angajații Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, ai Asociației Județene de Turism Sibiu, membri și voluntari Salvamont, angajați ai Filarmonicii de Stat Sibiu, dar și cetățeni care au răspuns la invitația publică lansată de Consiliul Județean Sibiu de a păstra curată această carte de vizită a Județului Sibiu. În mai puțin de 3 ore s-au strâns peste 100 de saci de deșeuri care au fost transportați cu sprijinul Primăriei Cîrțișoara.
„E foarte trist că multe deșeuri ajung în pârâul care străbate această frumoasă rezervație naturală. Am participat la igienizarea versantului din spatele tarabelor. Am găsit aici doze de bere, ambalaje de plastic, dar și bucăți mari de tablă și cutii de vopsea. Am stat de vorbă cu turiștii, cu comercianții. Fiecare dă vina pe altcineva. De fapt, fiecare poate schimba câte ceva începând cu el însuși”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.
În continuarea acestei acțiuni, reprezentanții Consiliului Județean își propun să realizeze în colaborare cu toți factorii implicați în zonă un plan de îmbunătățiri atât în ce privește amenajarea spațiilor pentru depozitarea deșeurilor, cât și a zonelor destinate parcării de autoturisme sau toaletele publice.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect