16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Proiecte tehnice pentru modernizarea zonelor Dioda și Hipodrom II

Cele mai citite

Primăria anunță că va continua modernizarea în cartierele sibiene, Dioda și Hipodrom II fiind următoarele zone vizate. Astfel, au fost semnate contractele pentru proiectele tehnice, data limită de predare către municipalitate fiind 10 iunie. Modernizarea va presupune reparații ale carosabilului, aleilor, trotuarelor, reamenajarea parcărilor și o nouă rețea de iluminat public.
“Acestea sunt următoarele două zone din cartiere pe care le vom avea în vedere pentru reabilitare. Vom moderniza carosabilul și trotuarele, dar vom avea grijă și de zonele verzi și de spațiile de parcare pentru că, fiind vorba de zone de blocuri, ambele sunt foarte importante” (Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu)
Zona Dioda,Zona Dioda care face obiectul unuia dintre contracte, este delimitată de bulevardul Vasile Milea, strada Oituz, Calea Dumbrăvii și de clădirea CEC, iar Zona Hipodrom II este delimitată de străzile Hipodromului, Nicolae Iorga, bulevardul Mihai Viteazu și Oituz.
ZONA HIPODROM
Zona Hipodrom II
Fiecare dintre cele două contracte, atribuite în urma unor proceduri de achiziție publică, are o valoare de 58.000 de lei, fără TVA. Contractele includ și obținerea avizelor necesare și asigurarea asistenței tehnice pe perioada lucrărilor. Proiectele vor fi predate municipalității până cel târziu în 10 iunie 2015. După această dată, vor fi organizate proceduri de achiziție publică pentru contractarea lucrărilor.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect