13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Regele Albert al II-lea al Belgiei si Regina Paola in vizita la Sibiu

Cele mai citite

în data de 9 iulie Sibiul va primi vizita de stat a Regatului Belgiei, Majestatea Sa, Regele Albert al II-lea al Belgiei si Regina Paola. Primarul Klaus Iohannis îi va întâmpina pe Aeroportul Sibiu la ora 11.
Delegatia oficiala condusa de cei doi suverani si alcatuita din ministrul de externe belgian, dl. Karel De Gucht, Teodor Paleologu, ministrul Culturii, ambasadorul Belgiei în România, excelenta sa, dl. Leo D’Aes, ambasadorul României în Belgia, dl. Ovidiu Dranga si reprezentanti ai casei regale, va vizita Primaria Sibiu la ora 11.30 si vor avea o întrevedere privata cu primarul Klaus Iohannis.

Delegatia oficiala va fi însotita de peste 80 de academicieni si oameni de afaceri belgieni care vor avea o întâlnire în paralel cu oameni de afaceri si academicieni din Sibiu. Seminarul începe la ora 11.30 în cadrul Primariei Sibiu si poarta titul „Cum sa întarim cooperarea între universitati/sistemul educational si companii”.

Apoi suveranii vor fi condusi de primarul Klaus Iohannis într-un scurt tur al centrului Sibiu la ora 11.50. Doar o parte a turului centrului istoric va fi publica, si anume parcurgerea Pietei Mari, unde regele si regina doresc sa se întâlneasca cu sibienii. Delegatia oficiala va pleca apoi spre localitatea Cristian, localitate înfratita cu orasul belgian Leuven.(G.M)

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Transfăgărăşanul ar putea fi deschis tot anul

Reprezentanții judeţelor Sibiu şi Argeș au discutat cu guvernații posibilitatea ca Transfăgărăşanul să rămână deschis circulaţiei pe tot parcursul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect