5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Mesajul primarului Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Dragi sibieni,

Iata ca ne apropeim cu pasi repezi de Sarbatorile de iarna, ne pregatim sa sa tragem linie si sa facem bilantul unui nou an care a trecut peste noi, cu bune si cu rele.

însa înainte de toate astea, sarbatorim în prima zi a lunii decembrie 91 de ani de când România a devenit un stat national unitar. Practic, sarbatorim momentul de referinta de la care istoria României a însemnat un destin unitar pentru întreg poporul român, momentul de la care un neam întreg si-a definit asteptarile, telurile si granitele. 

Ne amintim si îi comemoram în acest moment pe cei care si-au dat viata de-a lungul timpului pentru acest ideal, pe cei care au luptat pentru natiunea româna. Lor le vom purta vesnica recunostinta.

Privim de asemenea spre viitor. România traverseaza un moment dificil si de aceea poate nu putem vedea întrun mod foarte optimist drumul spre realizarea sperantelor si dorintelor noastre. însa putem privi întrun mod realist lucrurile: stim ca va trebui sa ne mobilizam si, înca odata, împreuna, sa muncim pentru mostenirea lasata de înaintasii nostri, pentru bunastrarea noastra, dar si pentru viitorul urmasilor nostri. Sa le lasam o mostenire de care sa fie la rândul lor mândri!

Va urez dragi sibieni ca aceasta data sa reprezinte speranta unui viitor mai bun, sa întâmpinati Sarbatorile de Iarna cu bucurie si sa aveti multa sanatate si putere de munca pentru anul care va urma!

Klaus Iohannis

Primarul Municipiului Sibiu

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Banca Națională a României și-a deschis porțile

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României a organizat cea de-a patra...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect