1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Important pentru toată lumea: Amenzile ajung la 30.000 de lei

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Direcția Arhitect Șef din cadrul Primăriei Mediaș, aduce la cunoștință locuitorilor orașului că în conformitate cu prevederile articolului 7 din Legea 50/1991cu modificările și completările ulterioare, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, că „Investitorul are obligația să depună la Inspectoratul de Stat în Construcții, odată cu înștiințarea, în format electronic, proiectul tehnic de execuție complet însoțit de referatele de verificare, proiect care se introduce în registrul național al construcțiilor“. În caz contrar persoanele riscă o amendă de la 5.000 lei la 30.000 lei. În vederea începerii lucrărilor autorizate, toți cei interesați sunt rugați să  se conformeze prevederilor textului de lege menționat mai sus în vederea evitării sancțiunilor.
Conținutul cadru al proiectului tehnic de execuție complet, se regăsește în Anexa 3 din Legea 50/1991 (republicată și actualizată) privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect