Acum citesti:
Restrictii de circulatie pe Valea Oltului
Intreg articolul 2 minute de lectura

Restrictii de circulatie pe Valea Oltului

Circulaţia rutieră este închisă, pe Drumul Naţional 7, între Călimăneşti şi Brezoi, în reprize de câte 15 minute, începând de joi şi până la sfârşitul lunii mai, pentru efectuarea unor lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate, anunta Ziarul Financiar. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, au declarat, că circulaţia rutieră este închisă în reprize de aproximativ 15 minute, între orele 8.00 şi 18.00, de luni până joi, şi în intervalul orar 8.00 – 12.00 de vineri până duminică.

Restricţia rutieră dintre localităţile Călimăneşti şi Brezoi este în vigoare de joi şi până pe 31 mai, perioadă în care se efectuează lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, pe Drumul Naţional 7, între kilometrii 198+300 metri şi 201 + 858 metri, se vor executa lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate, motiv pentru care circulaţia rutieră va fi închisă în reprize de aproximativ 15 minute.

El a adăugat că lungimea sectorului de drum în lucru nu va depăşi 100 de metri, iar circulaţia va fi dirijată de piloţi de trafic.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.