Acum citesti:
GALERIE FOTO – Luni s-a desfășurat Marea Curățenie de Paști
Intreg articolul 2 minute de lectura

GALERIE FOTO – Luni s-a desfășurat Marea Curățenie de Paști

Luni, 10 aprilie, între orele 11-13, elevii unităţilor de învăţământ gimnazial şi liceal copşene au organizat, în colaborare cu Primăria oraşului Copşa Mică, o amplă acţiune de ecologizare a oraşului, pentru a putea întâmpina Sfintele Sărbători de Paşti cum se cuvine. Cei peste 400 de elevi, organizaţi pe echipe şi-au împărţit oraşul pe zone de acţiune, pe care le-au ecologizat exemplar. Înarmaţi cu mănuşi, saci menajeri şi multă veselie, elevii au reuşit, în timp de două ore, să adune o remorcă plină cu saci de gunoi. În acelaşi timp au dat un exemplu pozitiv tuturor locuitorilor oraşului care, impulsionaţi de entuziasmul copiilor, le-au sărit în ajutor. Acţiunea a fost supervizată de cadrele didactice din unităţile de învăţământ locale, de reprezentanţi ai Primăriei, de pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Sitații de Urgență Copşa Mică şi de poliţişti locali.
Deşeurile rezultate în urma acţiunii au fost depozitate în trei zone ale oraşului timp de câteva ore, pentru a transmite un mesaj de sensibilizare către toţi cetăţenii oraşului Copşa Mică.
Mulţumim tuturor celor prezenţi la acţiunea de ecologizare, elevi şi cetaţeni, care au decis să dea un exemplu de hărnicie şi au dat o mână de ajutor autorităţilor pentru a întâmpina Sărbătorile de Paşti cu un oraş mai curat.

Marea Curatenie de Pasti la Copsa Mica 1
Marea Curatenie de Pasti la Copsa Mica 2
Marea Curatenie de Pasti la Copsa Mica 3
Marea Curatenie de Pasti la Copsa Mica 4
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.