Acum citesti:
Gheorghe Nicorici, noul manager al spitalului. Ce proiecte are
Intreg articolul 2 minute de lectura

Gheorghe Nicorici, noul manager al spitalului. Ce proiecte are

Spitalul Municipal Mediaș are director general. Fostul manager interimar al Spitalului Municipal Mediaş, Gheorghe Nicorici, a fost singurul candidat înscris pentru postul de manager al unităţii medicale medieşene și a câștigat concursul organizat pentru ocuparea acestui post. În perioada următoare vor fi organizate concursurile pentru desemnarea directorului medical și a șefilor de secții.

Înlocuirea geamurilor, a instalațiilor electrice, izolare termică, schimbarea lifturilor. Toate acestea se vor produce în Spitalul Municipal Mediaș dacă va fi câștigat un proiect european privind eficientizarea energetică a clădirilor unității de sănătate din nordul județului. Este unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale managerului unității din oraș. Reprezentanții spitalului și ai Primăriei Mediaș au început întocmirea documentațiilor pentru un extrem de ambițios proiect european pentru eficientizarea cheltuielilor legate de consumul de energie în secțiile unității. Acest proiect nu va include însă și Policlinica din oraș pentru că o treime dintre cabinete nu mai aparțin spitalului, ele fiind cumpărate de medici.

În același timp, una dintre sălile de nașteri din cadrul Spitalului Municipal Mediaș își va schimba total fața în acest an. Conducerea spitalului din oraș a decis să achiziționeze aparatură medicală nouă și să modernizeze respectiva sală, banii provenind atât de la bugetul local al municipiului cât și din sponsorizări. Directorul Spitalului Municipal Mediaș, Gheorghe Nicorici spune că se are în vedere achiziționarea unei mese pentru operații, a unui laparoscop, un aparat de anestezie și alte echipamente medicale. Lucrările de modernizare a sălii de nașteri ar urma să înceapă în prima parte a acestui an.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.