27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Exproprieri, pentru autostrada Sibiu – Pitesti

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Prefectura Sibiu a găzduit, marți, o întâlnire de lucru în vederea demarării procedurilor de expropriere a imobilelor aflate pe coridorul viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești.

banner

„Se urmărește demararea cât mai rapidă a procedurilor, a licitațiilor și găsirea unui constructor, cu respectarea legislației. Detaliile nu ne aparțin, ele sunt la Ministerul Transporturilor, noi doar am găzduit întâlnirea” a declarat, pentru Sibiu 100%, prefectul de Sibiu, Lucian Radu.

Potrivit acestuia, în perioada următoare se va încerca identificarea tuturor parcelelor aflate pe coridorul autostrăzii și apoi a tuturor proprietarilor, în vederea demarării procedurilor de expropriere.

Întâlnirea, solicitată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, a avut drept scop solicitarea sprijinului direct al autorităților locale în vederea identificării proprietarilor imobilelor afectate de realizarea Autostrăzii Sibiu – Pitești.

La dezbatere au participat, alături de prefectul Lucian Radu și reprezentanții CNAIR, Daniela Cîmpean – președintele Consiliului Județean, primarii și secretarii comunelor Șelimbăr, Tălmaciu și Boița, precum și reprezentanții Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sute de polițiști și pompieri sibieni, la datorie în vacanța de Sfânta Maria

Câteva sute de pompieri și polițiști vor acționa la nivelul județului Sibiu în vacanța de Sfânta Maria.În perioada 12...
spot_img

Știri pe același subiect