Acum citesti:
Consilierii PSD, in sprijinul sibienilor
Intreg articolul 3 minute de lectura

Consilierii PSD, in sprijinul sibienilor

Punem problemele comunităţii din care facem parte mai presus de orice alte interese, iar sibienii au înţeles acest lucru. Consilierii noștri locali și județeni sunt conștienți de responsabilitatea pe care o au în fața sibienilor și se implică activ în rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă.

Suntem mereu în teren, mergem în cartierele oraşului, discutăm cu oamenii, vedem ce probleme au și le ridicăm în Consiliul Local, pentru a găsi rezolvări concrete.

Luni seară, de exemplu, consilierii locali PSD au primit o sesizare disperată de la cetăţenii de pe strada Pinului din cartierul Guşteriţa. Ploile din ultimele zile le-au umplut curţile cu apă şi noroi, lucru care se întâmplă la fiecare ploaie puternică. Deşi oamenii au făcut mai multe sesizări către autorităţi, au fost ignoraţi până acum. 


Luni seară însă, consilierii noştri locali s-a
u deplasat la faţa locului şi au văzut care e situația. Strada Pinului este una dintre multele străzi de pământ ale Sibiului. Deocamdată, pe strada care nu are canalizare, ci doar rigole pentru scurgerea apei pluviale, a fost aşternut un strat de pietriş. La fiecare ploaie mai puternică, pietrişul fin amestecat cu apă şi alte gunoaie se scurge în rigole, înfundându-le. Astfel, apa cu pietriş refulează pe stradă, şi de acolo în curţile oamenilor care au ajuns la capătul răbdării.

Noi am preluat imediat sesizarea sibienilor de pe strada Pinului, astăzi o depunem la Primărie, vom ridica problema în următoarea şedinţă de Consiliu Local şi vom avea grijă să nu rămână fără rezolvare.

Iar acesta este doar unul dintre exemplele în care consilierii noștri locali au intervenit pentru a ajuta cetățenii și a găsi soluții pentru problemele lor.

Le-am promis sibienilor că nu îi vom dezamăgi dacă ne acordă votul lor de încredere și ne ținem de cuvânt. Este datoria consilierilor locali să fie mereu în mijlocul oamenilor, să le cunoască problemele și să le aducă în fața forurilor decizionale pentru a găsi rezolvări. Exact acest lucru fac consilierii noștri. Avem avantajul unei echipe tinere, oameni implicați, care vor și pot ajuta, iar noi le oferim tot sprijinul de care au nevoie pentru a-și face treaba. Vom interveni punctual, în următoarele şedinţe de Consiliu Local cu interpelări care vizează problemele locuitorilor din toate zonele Sibiului”, a declarat Horațiu Marin, Președintele Interimar al Organizației Municipale PSD Sibiu.

inundatii

Sibiu 100% nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate pe site. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

SC SON Management SRL - Ziarul Sibiu 100% - nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.