Acum citesti:
Peste 557 de milioane de lei vor ajunge la comunităţile sibiene, prin PNDL II
Intreg articolul 3 minute de lectura

Peste 557 de milioane de lei vor ajunge la comunităţile sibiene, prin PNDL II

109 proiecte din întregul judeţ vor primi finanţare prin Programul Naţional De Dezvoltare Locală (PNDL) II. Guvernul PSD a finanţat proiectele eligibile din judeţ, indiferent de culoarea politică a primarilor care au depus proiectele.

Am demonstrat încă o dată că ne ţinem de cuvânt şi ne onorăm promisiunile faţă de sibieni. În cursul zilei de miercuri au fost afişate proiectele care vor primi finanţare prin PNDL II. În judeţul Sibiu, 109 proiecte care vor îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale vor primi finanţare prin fondurile nerambursabile de la Guvern.

4Guvernul PSD face indiscutabil ceva concret şi direct pentru judeţul Sibiu, şi în speţă pentru comunităţile de aici. 

Este evident faptul că aceste finanţări nu s-au acordat preferential, nu au fost facute diferenţieri între culoarea politică a primarilor, iar necesităţile concrete ale comunităţilor au fost prioritare. Pentru că noi, chiar şi atunci când facem politică, o facem în interesul oamenilor. Acum totul depinde doar de aleşii locali, care trebuie să implementeze la termen proiectele aprobate.

Am fost bucuros să văd că pe lista obiectivelor finanţate se află şi Secţia Clinică de Neurologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu. Sunt hotărât să acord o atenţie deosebită acestui proiect şi consider că este de datoria mea, ca reprezentant al partidului aflat la guvernare.

Eu le urez succes şi îi asigur că vor găsi la noi tot sprijinul pentru a îmbunătăţi traiul cetăţenilor din comunităţile pe care le conduc”, a declarat Bogdan Trif, Preşedintele Interimar al PSD Sibiu.

557,005,764.33 de lei este o sumă importantă pentru judeţul Sibiu, dată direct de la Guvern prin Ministerul Dezvoltării, o sumă care vine în sprijinul dezvoltării localităţilor prin construirea şi modernizarea grădiniţelor, modernizarea şi dotarea şcolilor, modernizarea şi dotarea dispensarelor şi a cabinetelor stomatologice, modernizarea străzilor, branşarea la reţeaua de apă potabilă şi canalizare şi extinderea acestor reţele sau modernizarea staţiilor de epurare.

De asemenea, prin Programul Guvernamental este susţinut şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Proiectul pentru reabilitarea, modernizarea și echiparea Secției Clinice de Neurologie din cadrul SCJU Sibiu este finanţat cu suma de 29,439,602.81 de lei. Alte proiecte judeţene finanţate sunt modernizarea drumului județean DJ 106T, Ocna Sibiului-Topârcea-intersecție DJ 106G (Ludoș), km 0+494-15+331, reabilitarea și modernizarea DJ 107B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic, revigorarea turismului în situl UNESCO Valea Viilor prin modernizarea drumului județean DJ 142 G, Copșa Mică-Motis sau construirea podului pe drumul județean DJ 105 A, km 15+890, în localitatea Săsăuș.

tabel

Sibiu 100% nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate pe site. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

SC SON Management SRL - Ziarul Sibiu 100% - nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.