Sigla APA CANAL OK

Schimbare de sediu la Sectorul “Apă Canal” din Avrig și program nou cu publicul la casieria din Racovița

Sectorul Avrig al SC „Apă Canal” SA Sibiu şi-a schimbat sediul, iar noua adresă este strada Horia, numărul 20, în apropierea Catedralei Ortodoxe.  Aici se pot încheia contracte de furnizare, depune documentaţii tehnice, prelua sugestii şi reclamaţii. Informatii suplimentare  pot fi obținute la numerele de  telefon: 0269/524.008 sau 0772.002.726.   Programul de lucru  cu publicul  este urmatorul: luni, marți și joi  între orele  8-15.30;  miercuri între orele 12-19 și vineri între  orele  8-14.30

Totodată   SC  “Apa Canal”  SA  Sibiu  aduce la  cunoștința consumatorilor  din  Racovița  modificarea  programului de lucru cu publicul.  Astfel, începând cu  data   de  1  septembrie  ac,   casieria  din Racovița,  (strada Gării, nr. 91) va funcționa după urmatorul program: luni – joi  între orele   8-15.30, iar vineri  între  orele 8-14.30.

Ad