Premii de la ”Apă Canal” pentru clienții cu plata la zi

Premii de la ”Apă Canal” pentru clienții cu plata la zi

Urmare a extragerii din data de 1 septembrie a.c. desfășurată la casieriile societății „Apă Canal” SA, câştigătorii lunii sunt:

-Municipiul Sibiu: Bodea Letiția Gabriela, str. G. Cosbuc  nr.32; Știrbu Maria, str. Lucian Blaga,  nr 1 A;   Căpățână Ilie,  str. Petrila nr.11;

– Municipiul Făgăraş: Moldovan Sorin, str. Câmpului Bl. J, ap.5; Valtizan Petre, str. 13 Decembrie  Bl. 17;  Cerbu Ioana Elena  str. Prunului  nr. 5.

-Oraşul Avrig: Cătălinoiu Cornelia, str. Cloșca nr. 45; Bădilă Ioan, str. Tudor Vladimirescu, nr. 44; Despoiu Mihai,  str. Lacului,  baraca 35, ap. 5.

-Oraşul Cisnădie: Muntean Dumitru,  str. Stupului  nr 27;  Helga Simina, str. Cetății  nr. 24; Bălănian Daniela,  str. Cetății  nr. 14.

-Comuna Șelimbăr: Nemeth Silvana, str. Ioan Neculce  nr 3,  ap. 2;  Ban Marius Ioan  str. 1848, nr. 8 A; Oncescu Bogdan, str. Ghe. Tătărescu, nr 17.

Premiile acordate constau într-o baterie de cadă-duş pentru locurile I, o baterie de lavoar pentru locurile II și un joc educațional „Drumul apei” pentru locurile III. Câştigătorii sunt aşteptaţi să-şi ridice premiile la sediile „Apă Canal” din localităţile participante. La extragerea din 1 septembrie 2017 a Concursului „Apa este viaţa” organizat de „Apă Canal” SA Sibiu au participat  2951 persoane, care au achitat factura lunii august 2017 şi au completat taloane de participare distribuite în casierii. Următoarea extragere va avea loc luni, 2 octombrie ac, orele 9,30, putând participa toţi abonaţii cu plata la zi a serviciilor de apă şi canalizare.