Consultatii oftalmologice PSD sIBIU

PSD Sibiu, în sprijinul sibienilor cu o campanie de consultaţii oftalmologice gratuite

Sibienii vor beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite în cadrul unei acţiuni organizate de către Lent Optik cu sprijinul  PSD Sibiu. Organizaţia Judeţeană a PSD Sibiu a încheiat un protocol de colaborare cu SC Lent Optik SRL, prin care pune la dispoziţia societăţii sediul organizaţiei PSD din Sibiu, în scopul desfăşurării unei acţiuni de măsurare a stării de sănătate a cetăţenilor.

Astfel, consultaţiile gratuite oferite de Lent Optik se vor desfăşura începând de astăzi, 6 noiembrie şi până în data de 16 noiembrie, la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, strada Samuel von Brukenthal nr. 2-4, zilnic între orele 9.30-16.30.
Sunt aşteptaţi la consultaţii cetăţeni de toate vârstele, de la 5 la peste 80 de ani. Scopul acestor acţiuni este de a veni înspijinul cetăţenilor care, de multe ori, nu îşi permit să meargă la o consultaţie pentru a-şi verifica vederea. Aici au posibilitatea să facă acest lucru absolut gratuit, iar apoi le vor fi recomandaţi, dacă este cazul, ochelarii de care au nevoie.

În timpul de aşteptare vor fi serviţi cu o cafea sau un ceai cald de către membrii echipei PSD Sibiu.

Ad