Anunț începere proiect ”Consolidarea pozitiei pe piata a firmei 2 MARTIE SRL prin inovare de proces si produs”

Proiectul “Consolidarea pozitiei pe piata a firmei 2 MARTIE SRL prin inovare de proces si produs”, cod MySMIS 106476, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către 2 Martie SRL și are o valoare totală de 443.010,60 Lei, din care 298.590,78 Lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 05.02.2018 – 31.10.2018.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea pozitiei pe piata a intreprinderii 2 MARTIE SRL ca urmare a introducerii de noi tehnologii moderne in procesele de lucru a societatii, prin achizitionarea de utilaje tehnologice specializate.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Inovarea procesului de productie si a produselor fabricate
2. Cresterea capacitatii de productie si de comercializare
3. Utilizarea eficienta a resurselor si asigurarea egalitatii de sanse si de tratament in cadrul societatii

Date de contact beneficiar:

Municipiul Sibiu, Strada Resita, Nr. 1A, Judetul Sibiu, Cod Postal: 550211; Tel 0733077533 , Fax 0269213741, Mail 2martie@2martie.ro

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.