Anunţ de presă privind începerea/ lansarea procedurii de achiziţii echipamente pentru proiectul „Achiziție de echipamente la SC SERTECH INDUSTRY SRL”

SC SERTECH INDUSTRY SRL, cu sediul în loc. Sibiu, str. Frunzei, nr. 11, sc. B, ap. 22, jud. Sibiu, România, tel. 0745.503.634, fax 0374.092.777, e-mail office@sertech.ro, derulează începând cu data de 07.02.2018 proiectul cu titlul „Achiziție de echipamente la SC SERTECH INDUSTRY SRL”, în baza contractului de finanțare nr. 1125/07.02.2018, având codul MySMIS 103453.

Proiectul finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SERTECH INDUSTRY SRL la locația investiției de la punctul de lucru al societății din Municipiul Sibiu, str. Viile Sibiului, nr. 1, județ Sibiu.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Beneficiarul anunță prin prezentul anunț de presă lansarea procedurii de achiziție pentru următoarele echipamente:

1.  Motostivuitor – 1 buc.

2.  Strung – 1 buc.

3.  Fierăstrău cu bandă metalică – 1 buc.

4.  Polizor – 1 buc.

5.  Mașină de ascuțit scule – 1 buc.

6.  Mașină de găurit – 1 buc.

7.  Mașină de frezat universal – 1 buc.

8.  Cabină de vopsit – 1 buc.

9.     Instalație de detensionare – 1 buc.

10.   Aparat de sudură – 1 buc.

11.   Aparat de sudură în puncte – 1 buc.

12.   Mașină CNC de tăiere cu plasmă – 1 buc.

13.   Compresor cu șurub – 1 buc.

14.   Masă de sudură – 1 buc.

15.   Mașină hidraulică pentru curbare – 1 buc.

începând cu data de 19 martie 2018.

Procedura aplicată: Achiziție privată competitivă conform Ordin MFE.

Detalii despre procedura de achiziții, informațiile generale privind solicitantul (denumire, adresă, date de contact, mijloace de comunicare), denumirea/obiectul și locul de livrare al produselor, tipul și durata contractului, valoarea estimată, specificațiile tehnice, formalitățile care trebuie îndeplinite de către operatorii economici interesați în legătură cu participarea la procedură, precum și calendarul desfășurării procedurii se găsesc pe pagina web dedicată publicității pentru achizițiile desfășurate de către beneficiarii privați pe portalul MFE la adresa https://www.fonduri-ue.ro.

SC SERTECH

INDUSTRY SRL

Date de contact beneficiar: Dumitru-Ovidiu Baciu – Administrator

(Adresa loc. Sibiu, str. Frunzei, nr. 11, sc. B, ap. 22, jud. Sibiu, România,

tel. 0745.503.634, fax 0374.092.777, e-mail office@sertech.ro)

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.