Câștigători la plata facturii de apă

Câștigători la plata facturii de apă

Urmare a extragerii din data de 1 februarie 2017 desfășurată la casieriile societății „Apă Canal” SA Sibiu, câştigătorii lunii sunt:

-Municipiul Sibiu: Cristea Darica, str. Cărămidăriei nr.9, Munthiu Dumitru, str. N.Bălcescu nr.36 și Dascălu Nicolae, str. Florilor nr.4

-Municipiul Făgăraș: Petru Constantin, str. Azotului nr.10A, Simodi Ovidiu, str. Zorelelor nr.22 și Sandor Mihaela, str. G.Barițiu nr.1

-Oraşul Avrig: Olariu Adrian, str. S.Brukenthal bl.B2, ap.22, Luchian George, str. Cloșca bl.16 ap.65 și Ciubuc Vasile, str. Cloșca bl.15 ap.63

-Oraşul Cisnădie: Velicu Elena, str. Cetății nr.38, Matei Ana, str. Lungă nr.93 și Ionescu Valerian, str. Cindrelului nr.28

-Oraşul Ocna Sibiului: Balteș Ioan, str. Podului nr.45, Drăghici Traian, str. Teilor nr.4 și Turean Istina, str. Olarilor nr.1

-Comuna Şelimbăr: Velțan Sebastian, Veștem nr.218, Menning Elena, Șelimbăr, str. M.Viteazu nr.203 și Tudoran Radu Nicolae, Șelimbăr, str. V.Dobrian bl.14 ap.3

Premiile acordate constau într-o baterie de cadă-duş pentru locurile I, o baterie de lavoar pentru locurile II și un joc educațional „Drumul apei” pentru locurile III. Câştigătorii sunt aşteptaţi să-şi ridice premiile la sediile „Apă Canal” din localităţile participante. La extragerea din 1 februarie 2017  a Concursului „Apa este viaţa” organizat de „Apă Canal” SA Sibiu au participat  3.212 persoane, care au achitat factura lunii ianuarie 2017 şi au completat taloane de participare distribuite în casierii. Următoarea extragere va avea loc miercuri  1 martie  2017, orele 10,00 putând participa toţi abonaţii cu plata la zi a serviciilor de apă şi canalizare.