4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Realitate sub acoperire, la Astra Film Cinema

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

„Cea mai mare escrocherie din istoria FBI” face subiectul filmului care va fi proiectat joi, 25 mai, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.
Prietenul meu, Rockefeller urmărește cazul lui Gerhartsreiter, un neamț fugit prin anii ’80 în State, care a pozat drept moștenitor al familiei Rockefeller vreme de ani buni, dar care s-a dovedit a fi de fapt un farseur.
Cu un parfum excentric și cu gust de farsă la scară largă, filmul ni-l prezintă pe Christian Gerhartstreiter, un tânăr neamț care a ajuns la vârsta de 17 ani în Statele Unite, unde a căutat să-și îndeplinească dorința de-a ajunge actor. Renunță la visul de a face actorie, în schimb, își canalizează talentul spre o carieră fabuloasă de escroc.
A trăit în cele mai luxoase cartiere și orășele din America, iar pentru a-și apăra identitatea a recurs până și la crime. Filmul îi reconstituie parcursul cu ajutorul unor interviuri luate celor cu care a intrat în contact de-a lungul a aproximativ trei decenii, dar care nu i-au cunoscut niciodată adevărata identitate, de la prieteni, vecini, la fosta sa soție. Poveştile despre el sunt de-a dreptul fabuloase. Aşa cum şi poveştile cu care i-a păcălit pe aceşti oameni erau greu de crezut. Talentele lui l-au ajutat să îşi creeze identităţi credibile de fiecare dată.
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect