Acum citesti:
Vine teatrul la voi în cartier, în Țiglari
Intreg articolul 2 minute de lectura

Vine teatrul la voi în cartier, în Țiglari

Piesa „Vizită”, de I.L.Caragiale va fi pusă în scenă vineri, 21 iulie, de la ora 19:00, în curtea bisericii din Țiglari (str. Țiglari, nr. 105), special pentru copiii și locuitorii din acest cartier. De asemenea se vor realiza și lecturi din opere literare.

Activitatea face parte din proiectul „Vine teatrul la voi în cartier”, iar spectacol se va desfășura într-un cort (pentru crearea unui mediu interactiv și atractiv) amplasat în curtea bisericii.

Cu o săptămână în urmă „Vine teatrul la voi în cartier” a adus spectacolul în Gușterița. La eveniment au participat în jur de o sută de copii alături de părinți.

În vara aceasta mai urmează două reprezentații, în cartierele Turnișor (29 iulie) și Broscărie (în luna august).

„Este un proiect prin care încurajăm copiii ca în perioada vacanței de vară să petreacă timpul aplecându-se și spre lectură, iar în acest sens, cei prezenți la teatru vor fi încurajați și motivați să facă acest lucru. Piesa de teatru și lecturile sunt demonstrative stârnindu-le copiilor curiozitatea spre a deschide cărțile pe care le vor primi și vor fi invitați la un concurs în care premiul cel mare va fi un E-book reader (dispozitiv de cărți electronice)”, spune preotul Ciprian Creangă, președintele Asociației Filantropia „Sf. Nicolae” Turnişor.
Această acțiune aparține Asociației Filantropia „Sf. Nicolae” Turnişor I, realizat în colaborare cu comunitatea din Țiglari. Este cofinanțată de Primaria Sibiu și Consiliul local Sibiu, prin Agenga Culturală 2017.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.