Acum citesti:
Arini Fest Cinema 2017 – Tim Burton, vedeta ediției
Intreg articolul 2 minute de lectura

Arini Fest Cinema 2017 – Tim Burton, vedeta ediției

Arini Fest Cinema, unul din cele mai apreciate evenimente de cinema în aer liber din Sibiu, revine în parc anul acesta cu filme semnate Tim Burton.

La început de august, Sibiul respiră din nou film de calitate. Cinefilii sunt așteptați în parcul Sub Arini, acolo unde Tim Burton va fi celebrat cu unele din cele mai frumoase și cunoscute filme ale tale.

Tim Burton, născut în 1958 în California, este un maestru al fantasticului. Filmele sale aduc poveștile la un alt nivel, cel mai reușit film al său și un succes major în istoria cinematografului fiind chiar Alice în Țara Minunilor, după povestea lui Lewis Carroll. Talentatul regizor s-a făcut cunoscut prin filme precum „Batman”, „Edward Mâini-de-foarfece”, „Charlie și fabrica de ciocolată”, „Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street” și „Corpse Bride”.

„Evenimentul propune un concept nou în peisajul cultural al orașului Sibiu, reușind prin identificarea unui loc de desfășurare ideal pentru o proiecție de film – pârtia de săniuș din Parcul Sub Arini, prin intervenții simple în spațiul de eveniment, filme interesante și muzică bună, să atragă un public de calitate și să creeze o atmosferă relaxantă pe tot parcursul proiectului”, spun organizatorii.

Arini Fest Cinema va avea loc în perioada 4-6 august.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.