Acum citesti:
Site-ul de cultură al Primăriei, optimizat pentru mobile
Intreg articolul 2 minute de lectura

Site-ul de cultură al Primăriei, optimizat pentru mobile

Evenimentele culturale organizate în Sibiu vor putea fi accesate mult mai ușor pe Internet, după ce pagina www.cultura.sibiu.ro a fost îmbunătățită și optimizată pentru dispozitive mobile.

„După ce portalul www.sibiu.ro și pagina www.turism.sibiu.ro au fost actualizate în anii precedenți, a venit rândul site-ului dedicat culturii sibiene și evenimentelor care au loc în oraș – www.cultura.sibiu.ro. Paginii i-a fost schimbat aspectul pentru a se alinia cu celelalte din portal. Evenimentele sunt prezentate mai vizibil pe pagina principală și a fost creată o secțiune care le indică pe categorii”, au transmis reprezentanții municipalității.

Astfel, pe prima pagină sunt prezentate în prim-plan evenimentele instituțiilor culturale din subordinea Consiliului Local: Teatrul Național Radu Stanca Sibiu, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong și Teatrul de Balet. De asemenea, vizitatorii paginii vor regăsi atât un calendar cu toate evenimentele culturale semnificative organizate în orașul nostru, cât și rubrici dedicate instituțiilor și personalităților culturale sibiene, istoriei teatrului și muzicii sibiene, bisericilor istorice și muzeelor. În plus, pe acest site se va regăsi și o interesantă trecere în revistă a publicațiilor sibiene de-a lungul timpului.

Site-ul dedicat culturii a fost creat de municipalitate în anul 2007, pe platforma www.sibiu.ro, pe care se înregistrează zilnic peste 6.000 de vizitatori unici și aproximativ 30.000 de accesări.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.