Acum citesti:
„Blocați în labirint”, de George Simion, se lansează la Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

„Blocați în labirint”, de George Simion, se lansează la Sibiu

Cartea „Blocați în labirint”, semnată de George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, va fi lansată la Sibiu, la finalul săptămânii. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Astra, Str. G. Barițiu, nr. 5-7.

„Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de azi, explicând într-un limbaj accesibil situația reală în Republica Moldova. Cartea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru și prezintă motivele pentru care acesta este ultimul stat din Europa. Această analiză a stării socio-politice a Republicii Moldova este o lectură necesară pentru toți românii care doresc să înțeleagă realitatea spațiului dintre Prut și Nistru, precum și nenumăratele stereotipuri care au fost promovate în spațiul public despre românii de pe ambele maluri ale Prutului.

La eveniment vor participa și basarabeni care își văd pentru prima oară țara, în cadrul programului ”Cunoaște-ți țara”, proiect social al Institutului pentru Cultură și Drepturi Europene și al Platformei Unioniste ACȚIUNEA 2012, ce presupune promovarea realităților din România în rândurile cetățenilor din Republica Moldova.

Apariția editorială „Blocați în labirint” a fost lansată în mai multe orașe din Europa, în cadrul unui turneu de promovare în rândul românilor din diaspora: Bruxelles, Barcelona, Roma și Göteborg. În România, cartea a fost lansată la București și la Timișoara. În Republica Moldova, prima lansare a avut loc la Chișinău.

La Sibiu, lansarea va avea loc vineri, 4 august, de la ora 18:00.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.