Acum citesti:
Astăzi începe a VIII-a ediţie a Festivalului Classics for Pleasure!
Intreg articolul 2 minute de lectura

Astăzi începe a VIII-a ediţie a Festivalului Classics for Pleasure!

Trei zile de muzică bună şi artişti extraordinari!

Peste 250 de artiști vor aduce muzica clasică în centrul istoric al orașului Sibiu în perioada 14-16 august 2017. Pentru al optulea an consecutiv Classics for Pleasure, cel mai mare festival de muzică clasică din Ardeal, reunește pe scenă unii dintre cei mai mari artiști din țară și unele dintre cele mai promițătoare talente din afară.

Deschiderea Festivalului Classics for Pleasure – Festival of Culture va avea loc luni, 14 august cu concertul Mariachi Magic, o gală de muzică mexicană plină de romantism hispanic. Seara de marţi va fi dedicată geniului creator al lui Beethoven iar închiderea festivalului se va face miercuri cu Proms of Delight, sub bagheta legendarului dirijor Ilarion Ionescu Galaţi. Festivalul include şi un concert al Corului Naţional de Cameră Madrigal în Biserica Ursulinelor şi un spectacol clasic pentru copii în Sala Thalia.

Anul acesta, festivalul sărbătorește un deceniu de când Sibiul a purtat titlul de Capitală Europeană a Culturii. În onoarea acestui eveniment, Elite Art Club UNESCO a realizat o serie de interviuri cu unele dintre cele mai interesante personalități culturale din oraș. Rezultatul acestui demers este filmulețul Sibiu – 10 ani de capital europeană care poate fi deja vizionat la https://www.youtube.com/watch?v=g7oSE-YrInY.

În mod exceptional, anul acesta festivalul va recomanda 7 circuite turistice și unele dintre cele mai bune restaurante din zonă pentru toți cei care apreciază frumusețea în toate formele ei, de la gastronomie, la muzică și la natură. Mai multe detalii gasiti pe www.classicsforpleasure.ro.

O altă noutate a ediției de anul acesta o reprezintă tombolele care se vor desfășura în fiecare seară în Piața Mare cu premii de la Teilor Jewellery, Domeniile Martinuzzi și Farmec.

Accesul la evenimente este gratuit. Programul festivalului:

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.