Acum citesti:
IUBITORII DE LECTURĂ SUNT AȘTEPTAŢI LA SIBIU BOOK FESTIVAL – OPEN MINDS 2017
Intreg articolul 2 minute de lectura

IUBITORII DE LECTURĂ SUNT AȘTEPTAŢI LA SIBIU BOOK FESTIVAL – OPEN MINDS 2017

FESTIVALUL DIALOG SIBIU BOOK FESTIVAL – OPEN MINDS, având ca slogan “CARTE FRUMOASĂ, CINSTE CUI TE-A SCRIS”,  este dedicat artelor ca formă de comunicare şi dialog şi va avea loc în perioada 14 -17 septembrie, în Piaţa Mică din Sibiu.

Festivalul reprezintă o platformă culturală materializată prin prezentări, lansări de carte, lecturi publice, dezbateri pe teme culturale, dar și concerte susţinute de artişti locali (Andrada, Florin&Patricia Thomits). Festivalul vine să reconfirme Sibiul ca un spaţiu ideal pentru DIALOG și pentru libertatea de expresie în toate formele sale.

Prin organizarea acestui festival se dorește stimularea interesului pentru lectură și muzică de calitate, ca mod de petrecere a timpului liber.

Ca în fiecare an, editurile ce vor fi prezente la Sibiu Book Festival îi vor aștepta pe iubitorii de lectură cu titluri noi și cu oferte speciale. Organizatorii au pregătit pentru zilele de vineri și sâmbătă concerte de muzică unplugged. Şi anul acesta va continua campania de colectare şi donaţie de carte „Dai carte, ai parte”, ce are ca scop principal aducerea copiilor din mediul rural mai aproape de lectură.

Sunteţi așteptaţi, așadar, între  14-17 septembrie, în Piaţa Mică, pentru a citi, privi, asculta!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.