Acum citesti:
Printre „Avioane de hârtie” regăsim „Viața ca o scenă”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Printre „Avioane de hârtie” regăsim „Viața ca o scenă”

DATfest este gazda unui public entuziasmat, deschis și plin de energie pozitivă. Spectatorii s-au bucurat marți, 3 octombrie, de două evenimente din cadrul festivalului organizat de studenții Școlii de Teatru și Management Cultural din Sibiu.

 De la ora 18:00, la Studioul de Teatru CAVAS, studenții anului III, specializarea actorie, au călătorit cu „Avioane de hârtie” în sfera regizorală creată de Eugen Gyemant. Astfel, publicul a intrat în universul tinerilor a căror părinți pleacă în străinătate, iar ei, rămași aici, sunt nevoiți să găsească mijloace prin care să își mascheze vulnerabilitatea.

Avioane de hartie © dragos dumitru (91)
Avioane de hartie © dragos dumitru (92)
Avioane de hartie © dragos dumitru (93)
Avioane de hartie © dragos dumitru (94)
Avioane de hartie © dragos dumitru (95)

 Ora 20:00 a adus spectatorii la Léon Gourmet Bakery, unul dintre cele mai noi localuri din Sibiu, cu un personal ospitalier și prietenos care a găzduit cu căldură atât tinerii actori, cât și publicul numeros.

„Viața ca o scenă”, în regia lui Marian Râlea, s-a dovedit a avea o reprezentație pe cinste, fiind primit cu ropote de aplauze și aclamații din partea spectatorilor. Și partenerii de la Léon Gourmet Bakery au arătat o deosebită încântare față de spectacol, fiind primul eveniment de acest gen pe care îl găzduiesc, dar care a fost un adevărat succes.

 Organizatorii DATfest doresc să le mulțumească, pe această cale, partenerilor de la Léon Gourmet Bakery pentru bunăvoința, prietenia și susținerea oferite în demersul tinerilor sibieni de la cuceri orașul.

Viata ca o scena © dragos dumitru (118)
Viata ca o scena © dragos dumitru (119)
Viata ca o scena © dragos dumitru (120)
Viata ca o scena © dragos dumitru (121)
Viata ca o scena © dragos dumitru (123)
Viata ca o scena © dragos dumitru (124)

 Cea de-a treia zi aduce nu mai puțin de trei evenimente: de la ora 10:00, la Studioul de Teatru CAVAS, Eugen Gyemant susține un atelier de arta actorului cu elevii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”. Sala de la etaj a Teatrului pentru Copii și Tineret „GONG” găzduiește, de la ora 18:00, „MAL/PRAXIS”, un spectacol de Bogdan Georgescu, iar de la ora 20:00, „Avioane de hârtie” are o nouă reprezentație, de data aceasta cu altă distribuție.

 La 20 de ani de la înființarea Departamentului de Artă Teatrală, DATfest îmbrățișează vitalitatea celor implicați în proiect, fie ca organizatori, actori sau spectatori și se bucură de ocazia de a oferi publicului acces gratuit la cele mai noi producții studențești realizate în perioada 2016 – 2017.

Acțiune co-finanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.