Acum citesti:
MindSpot-MAGAZINUL TĂU DE JOCURI EDUCAȚIONALE ȘI DE SOCIETATE
Intreg articolul 2 minute de lectura

MindSpot-MAGAZINUL TĂU DE JOCURI EDUCAȚIONALE ȘI DE SOCIETATE

MindSpot prezintă o serie nouă de jocuri educaționale orientate spre programare. În secolul tehnologiei, abilitățiile de coding sunt esențiale și pot fi dezvoltate de la vârstă mică. Jocurile propuse de MindSpot structurează  elementele de bază ale programării.

 

Robot Turtles este un joc de programare pentru preșcolari. Durează câteva secunde să-l învețe și oferă oportunități de învățare nesfârșite. Jucătorii își mută țestoasele robot cu ajutorul cardurilor de cod pentru a ajunge la o bijuterie prețioasă. Este un joc recomandat, atât micilor programatori, cât și pentru întreaga familie.

robot turtle

CODE Robot Repair este un joc conceput pentru a dezvolta abilități mentale necesare pentru a înțelege pe deplin conceptul de programare / coding. Jocul îi familiarizează pe jucători cu această formă de gândire logică și îi determină să descifreze indicii bazate pe 3 operații de bază din programare: AND, OR, NOT.

code robot repair

CODE On the Brink face parte din seria CODE și este proiectat să ofere o experiență de tip coding în afara ecranelor calculatoarelor. Folosind mișcările preprogramate ale robotului și abilitățile de rezolvare a problemelor, trebuie să dezvolți proceduri care se execută pe măsură ce robotul navighează și rulează programul dictat de panoul de control.

code on the brink

CODE Master face învățarea programării distractivă fără un computer. În Code Master avatarul nostru călătorește într-o lume exotică, în căutarea cristalelor de putere. Folosiți logica de programare pentru a naviga pe hartă. O singură secvență de instrucțiuni vă duce la rularea cu succes a programului. Dacă colectați toate cristalele și aterizați la Portal, câștigați!

code masters2

O parte din jocuri sunt disponibile, la închiriat și la testat în ludoteca Clubului cu Jocuri MindSpot.

ORAR: Marți – Vineri: 13:00 – 19:00

Sâmbăta: 11:00-19:00

Șos. Alba Iulia Nr.6 Sibiu, tel. 0727 757534 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.