Acum citesti:
FITS 2018: Liber la voluntariat
Intreg articolul 2 minute de lectura

FITS 2018: Liber la voluntariat

S-a deschis sesiunea de înscrieri pentru Programul de Voluntariat dedicat celei de-a XXV-a ediţii a Festivalului Internațional de Tetaru (FITS). Organizatorii festivalului anunţă că voluntarii se pot înscrie în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2017.

Programul de Voluntariat este o platformă de promovare a educaţiei nonformale prin intermediul artelor spectacolului, proiect inaugurat în cadrul Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007. Cei care aleg să participe la program se pot implica mai apoi în organizarea FITS 2018. Pe site-ul festivalului se găsesc informații complete despre departamentele pentru care voluntarii pot opta și formularul de înscriere în program.
Cei care își doresc să fie voluntari în acest proiect trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Trebuie să aibă peste 16 ani, să nu fie în an terminal de studii, să fie doritor să învețe, serios, respectuos, atent, pozitiv, empatic și proactiv.
Pe durata programului va avea parte de training gratuit, va fi parte activă a comunității, va acumula experiență și va învăţa lucruri noi. La final va obține o diplomă nominală de voluntariat ce poate influenţa punctajul la concursurile organizate pentru ocuparea unui loc de muncă.
Programul de Voluntariat este o structură asociată Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și este organizat de Teatrul Național „Radu Stanca”. Cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu are loc în perioada 08 – 17 iunie 2018.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.