5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Filarmonica de Stat Sibiu și-a adaptat programul pentru zilele de doliu național

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Filarmonica de Stat Sibiu are programat pentru joi 14 decembrie 2017 un concert simfonic în cadrul stagiunii muzicale 2017-2018. Având în vedere faptul că zilele de 14, 15 și 16 decembrie 2017 au fost declarate zile de doliu national, Filarmonica de Stat Sibiu a adaptat programul pentru concertul din 14 decembrie. Astfel, în deschiderea programului va fi interpretat “Marșul Funebru” (Marcia funebre: Adagio assai, în do minor) din Simfonia nr. 3 în Mi bemol major, op. 55 de Ludwig van Beethoven, în locul Suitei nr.3 în Re major de Johann Sebastian Bach. Concertul este dedicat memoriei Majestății Sale, Regelui Mihai I!
Seara va continua cu Concertul pentru pian şi orchestră în fa diez minor, op.20 de Alexandr Scriabin și Simfonia nr. 1 în do minor, op.68 de Johannes Brahms.
Biletele pentru acest concert s-au pus în vânzare începând din data de 11 decembrie 2017, la Casa de bilete a Sălii Thalia, în zilele lucrătoare, de luni până joi, între orele 10-12 și 13-16. Prețul unui bilet este de 20 și 30 de lei, în funcție de poziționarea locului în sală. Evenimentele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu sunt realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect