15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

O mie de tineri sunt asteptati sa participe in 6 mai la Ziua Nationala a Tineretului

Cele mai citite

Spectacolul dedicat Zilei Nationale a Tineretului va incepe la ora 17.00 in centrul comunei, in zona Caminului Cultural.
Scopul actiunii este acela de a-i ajuta pe tineri sa constientizeze impactul pe care il poate avea valoarea si forta artistica. Este primul an in care activitatile dedicate tinerilor se desfasoara exclusiv in mediul rural.
“6 mai este evenimentul prin care sarbatorim tanara generatie, in acelasi timp sarbatorim si Ziua Nationala a Tineretului, zi care este decretata prin lege din data de 5 oct 2004, deci  suntem la a XIV-a editie. Am sarbatorit aceasta zi si in comunitatea rasinareana si in cea sibiana, anul acesta am hotarat sa ramanem strict pe comunitatea rurala, in Rasinari pentru ca am primit si sprijinul primariei pentru finantarea acestui proiect.”, spune Ioana Bodea, organizator al evenimentului.
Proiectul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport a primit sprijin financiar si din partea Primariei Rasinari. A fost alocata o suma de aproximativ 10 mii de lei. Primarul Bogdan Bucur se asteapta ca evenimentul din comuna pe care o conduce sa fie foarte gustat de public.
“Noi in fiecare an sarbatorim aceste Zile ale Tineretului impreuna cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, Centrul de Tineret Rasinari si Centrul de Tineret Sibiu. Incercam sa aducem oameni care sa ii bucure pe tinerii nostri. Avand in vedere faptul ca nu suntem la prima editie si ca la ultima editie au participat foarte multi oameni  si avand in vedere ca avem cap de afis pe Alex Velea cred ca va veni foarte multa lume. Undeva la 1000 de persoane ne asteptam sa participe.”, spune primarul rasinarean.
Vor incanta publicul trupa Artgotica printr-o reprezentatie de animatie, steaguri si proiectii, Compania de Teatru Become cu un spectacol interactiv, Ansamblul “Caluserii din Rasinari”, iar concertul lui Alex Velea este programat sa inceapa la ora 20.00. Printre invitatii speciali se numara si un ansamblu din Republica Moldova. Acestia vor veni la Rasinari sa prezinte dansuri populare.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect