8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

În septembrie reîncep ateliere de creat poveşti, la Teatrul „Gong”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Toamna vine cu ateliere de creat poveşti pentru copii, la Teatrul „Gong”. Primul eveniment, „Cana cu poveşti”, va avea loc sâmbătă, 8 septembrie, de la orele 10 şi 12, şi va fi coordonat de Diana Ribana.
Atelierul este recomandat celor cu vârsta cuprinsă între şase şi zece ani.
„Copiii sunt cei mai fericiți la Teatrul GONG! Ne bucurăm să anunțăm deschiderea noii stagiuni de ateliere de creație din fiecare sâmbătă. Începem cu atelierul de creat povești, în care Diana ne ajută să personalizăm căni de ceramică cu fragmente din spectacole, povești sau aventuri personale din vacanță. Dăm culoare unor simple căni, ne testăm creativitatea și dam frâu liber imaginației”, spun organizatorii.
Agenţia de bilete se redceschide marţi, 4 septembrie. Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11- 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect