8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Dar de Ziua Mamei/ Grupul vocal Anatoly la Biserica de la Gara Mică din Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sibienii sunt invitați duminică, 8 martie, la un miniconcert de cântări religioase, oferit de renumitul grup vocal Anatoly, din Brașov. Evenimentul va avea loc la Biserica „Sfântul Mucenic Pantelimon, din Gara Mică. În timpul Sfintei Liturghii, cvintetul vocal va da răspunsurile, iar apoi credincioșii vor putea asculta cântările religioase.
Înființat în anul 2000, grupul vocal Anatoly este foarte cunoscut atât în țara noastră, cât și peste hotare, repertoriul grupului cuprinzând peste 500 de lucrări a cappella și cu acompaniament, preclasice, clasice și romantice, religioase, prelucrări folclorice, colinde și cântece de Crăciun sau piese inspirate din literatura contemporană. Din anul 2005 grupul vocal Anatoly este membru în „Asociația Română de Cânt Coral”, membru în asociația culturală internațională „A Coeur Joie” și membru de onoare în Asociațiunea Transilvăneană „Astra”.
biserica pr vaida 030Toți cei care doresc să-i audieze sunt așteptați duminică, 8 martie, începând cu ora 9.30, la Sfânta Liturghie oficiată la Biserica „Sfântul Mucenic Pantelimon” – Gara Mică din Sibiu.
Puteți asculta piesa Era odat’ o tainică grădină, interpretată de grupul vocal Anatoly.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect