13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Noaptea Muzeelor, organizată în data de 18 mai

Cele mai citite

Cea de-a noua ediţie a Nopţii Muzeelor, eveniment desfăşurat anual în peste 3.000 de instituţii din Europa, va avea loc pe 18 mai şi va cuprinde, potrivit recomandărilor Ministerului Culturii, muzee şi colecţii din mediul rural.

Reţeaua Naţională a Muzeelor din România (RNMR) este partener oficial al evenimentului la nivel internaţional şi asigură o promovare amplă şi coerentă a activităţilor organizate de muzeele româneşti, în special prin intermediul site-ului special dedicat, www.noapteamuzeelor.ro, dar şi al unei campanii de promovare la nivel naţional.

Evenimentul Noaptea Muzeelor este sprijinit anual de peste 3.000 de muzee din Europa, dintre care aproximativ 100 sunt din România.

Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM). Noaptea Muzeelor marchează Ziua Internaţională a Muzeelor, sărbătorită întotdeauna pe 18 mai.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect