IMG_1886

Cultura 12.04.2013

„Căsuţa de lectură”, un proiect cu şi pentru sibieni

„Înainte de a deveni o filozofică amărăciune, cartea e o făgăduinţă, o bucurie, o călătorie prin suflet, gânduri şi frumuseţi”, Tudor Arghezi.

Într-o navigare pe internet, Anabella Târnovan a descoperit o idee. Este vorba despre „Căsuţa de lectură”. Adică minibiblioteci publice, aceesibile tuturor, care funcţionează pe principiul „ia o carte şi pune alta în loc” sau „ia o carte, bucură-te de ea şi apoi returneaz-o”. Şi-a spus: de ce nu? Şi Sibiul poate avea aşa ceva, iar sibienii se pot bucura şi pot îngriji ceva al lor. O idee minunată, un proiect îndrăzneţ, ce deja a prins contur. „Trăim în vremuri zbuciumate şi de multe ori, mai ales datorită nevoilor finanicare pe care trebuie să le acoperim, ne găsim într-o continuă alergare şi fără să vrem nu mai avem timp pentru sufletul nostru, pentru linişte şi spiritualitate. Încercăm prin acest proiect să răspundem acestei nevoi prin crearea unor experienţe frumoase de lectură. Aducem cărţile mai aproape de oameni”, Anabella Târnovan. 

De ziua ei, Anabella şi-a rugat prietenii ca banii meniţi pentru cadourile ei să fie donaţi proiectului. Până în momentul de faţă s-au strâns 4 000 de lei, bani din care aceste căsuţe vor fi construite şi dotate cu cărţi. Prima căsuţă este deja gata şi a fost amplasată la maternitatea Polisano. 

Proiectul este realizat cu spijinul Fundaţiei Comunitare Sibiu prin crearea şi administrarea unui „Fond numit” – Un mecanism prin care fundaţia oferă oricui (persoane fizice, grupuri de iniţiativă, companii etc.) posibilitatea de a-şi derula propriul proiect. Anabella nu a stat pe gânduri şi a dat startul proiectului „Căsuţa de lectrură”, pe care îl coordonează şi care a fost primit cu braţele deschise de toată lumea. 

„Este un proiect care îşi propune în primul rând să încurajeze şi să susţină pasiunea pentru cărţi, să cultive spiritul comunitar şi să creeze o cultură colaborativă. „Este important să se înţeleagă că aceste căsuţe, din momentul în care sunt amplasate în locuri publice, nu mai sunt ale mele sau ale fundaţiei, ci ale sibienilor, ale noastre, ale tuturor. Prin urmare, devin responsabilitatea noastră, ca cetăţeni. Trebuie să avem grijă de ele, să aibă mereu cărţi de calitate, de care să ne bucurăm pe termen lung”, spune Anabella. Ea îşi doreşte să amplaseze restul căsuţelor în toate locurile publice aglomerate şi de aşteptare. „Am avut discuţii preliminare cu Primăria, în care am agreat că vom amplasa căsuţe în spaţiile de joacă pentru copii. În plan se află şi mall-ul, apoi mi-aş dori să le amplasăm şi la Spitalul Judeţean, la case de bătrâni, la Casa de Sănătate, în staţiile de autobuz, în cafenele, la Universităţi , şi idei tot vin”.

 

Sunt ale noastre, le facem cum vrem

 

Într-un Sibiu SMART, proiectul Anabellei se încadrează perfect. În oficializarea căsuţelor de lectură putem participa cu toţii, pentru că vor fi evenimente organizate în aer liber, cu membrii fiecărei comunităţi deţinătoare de astfel de comori literare. „Oamenii pot participa activ la personalizarea acestora. Pot face căsuţele să arate exact cum îşi doresc ei. În cazul căsuţelor amplasate la locurile de joacă se vor organiza activităţi în care vor fi implicaţi atât părinţii, cât şi copiii. Ei îşi vor pune creativitatea în sprijinul decorării acestora”. Anabella Târnovan se aşteaptă ca sibienii să înceapă să colaboreze pentru îmbunătăţirea oraşului şi implicit a vieţii. „Acesta este un proiect care ne arată şi ne învaţă cum putem participa cu toţii la ceva care să ne facă viaţa de zi cu zi mai frumoasă. Fiecare din noi are şi este o resursă care nu se rezumă nici pe departe doar la resursele financiare. Să învăţăm să dăm o bucăţică din noi, pentru comunitate şi aşa să creăm un oraş în care să ne facă plăcere să trăim. Dacă fiecare din noi dăruieşte puţin, în final vom fi cu toţii mai câştigaţi. Dacă de unul singur este greu, împreună sigur putem schimba ceva în noi şi pentru noi”. Însă dincolo de toate, proiectul „Căsuţa de lectură”, facilitează sibienilor accesul la lectură şi poate astfel revitaliza dragostea pentru citit. Prin acest proiect pot citi cei care nu mai au timp, cei care au uitat cum te simţi când lecturezi şi cei care iubesc să citească oriunde şi oricând. „Cel mai mult mă fascinează potenţialul proiectului de a crea poveşti frumoase prin circulaţia cărţilor în comunitate. Când pui o carte în căsuţa de lectură, poţi să scrii pe prima pagină un mesaj. Imaginaţi-vă ce frumos şi amuzant ar fi ca peste o vreme să îţi regăseşti cartea”, mai spune Anabella Târnovan. 

Date de contact:

e-mail: anabella.tarnovan@fundatiacomunitarasibiu.ro

website: www.casutadelectura.ro (în construcţie)

 

 

Ad
www.totalbaschet.ro
Foto credit: www.totalbaschet.ro

Sport 22.10.2016

Baschetbalista Alexandra Uiuiu, talent şi inteligenţă motrică deosebită

www.totalbaschet.roAlexandra Uiuiu este unul din sportivii născuţi în Sibiu care au reprezentat şi continuă să reprezinte cu mare cinste oraşul nostru în ţară. La 27 de ani, baschetbalista se poate lăuda cu trei titluri naţionale, două trofee ale Cupei Ligii Europei Centrale, o Cupă a României, o medalie de argint cu naţionala României Under 20 şi nenumărate prezenţe în All Star Game. Alexandra este componentă a lotului naţional de foarte mulţi ani, iar valoarea sa este cunoscută în ţară.

Alexandra Uiuiu s-a născut în 20 februarie 1989. Încă de mică ea era foarte energică şi şi-a consumat această energie făcând sport. Juca fotbal, handbal, tenis, şi a făcut şi atletism. La baschet a ajuns la 11 ani, la CSŞ Sibiu. Ea a început „sportul cu panoul” sub comanda antrenorului Anton Călin. „Îmi plăcea să alerg, eram înebunită. Mă jucam tot timpul fotbal cu băieţii, îmi plăcea fotbalul. Am jucat handbal şi tenis, am făcut atletism. Baschet am jucat în curtea şcolii şi a început să îmi placă foarte mult. M-am dus la antrenament, şi ţin minte că a întrebat-o mama pe Călin dacă pot să joc, la care Călin i-a spus „Vai glumiţi, a venit prima oară şi e cea mai bună de aici”, îşi aminteşte jucătoarea.

alexandra-uiuiu-eli-pavel-anton-calin

Ultimele campioane naţionale din Sibiu!

Încă de la primele competiţii, Alexandra s-a remarcat printr-o inteligenţă motrică deosebită care i-a permis foarte uşor să asimileze orice pe terenul de baschet. „Ştiu că m-am remarcat încă de la primele competiţii. Mi-a spus Călin că m-a remarcat o antrenoare, pe atunci eu nici nu ştiam ce înseamnă acel cuvânt”, spune Alexandra. La junioare, ea şi-a cunoscut şi cea mai bună prietenă, pe Elisabeth Pavel, şi ea jucătoare de lot naţional şi cu meciuri bune în străinătate. „Îmi aduc aminte că eu şi Eli nu ne suportam la început în nici un fel, nu ştiu cum ne-am împrietenit şi de atunci ne înţelegem foarte bine”, spune Alexandra. Rezultatele au apărut imediat, în anul 2004 Alexandra şi colegele sale au cucerit ultimul titlu naţional al sibiencelor. Ele s-au impus la junioare III, iar la junioare II, Alexandra a fost vice-campioană naţională. „Îmi aduc aminte de Călin care încerca tot timpul să ne ţină sub control. La junioare am trăit momente foarte frumoase: deplasările, jocurile…ne distram. Suntem recunoscătoare că l-am avut pe Călin antrenor. Noi jucam foarte mult blocaj-plecare, eu şi Eli sau eu şi Nemeş. Era foarte lăudat jocul nostru şi eram foarte bune pe recuperare. Acum, la junioare mi se pare mult mai slab nivelul faţă de perioada aceea. Mi se par că vin prea puţine fete din spate”, spune baschetbalista.

alexandra-uiuiu
alexandra-uiuiu4

S-a transferat la o echipă de top a României

La numai 16 ani, ea s-a transferat la ICIM Arad, formaţie de top a României în acel moment. Timp de 2 ani şi jumătate, ea a crescut foarte mult acolo, la Arad se dădea importanţă mare junioarelor. ICIM a cucerit de două ori campionatul, în 2006 şi 2008. „La Arad nu a fost uşor, eram obişnuită să fiu acasă cu prietenii mei, dar am avut noroc că erau multe junioare de vârsta mea. Se punea mai mult accent pe junioare”,a spus Alexandra. În acel moment, ea se baza cel mai mult pe jocul său de apărare şi pe faptul că pătrundea bine în teren. După Arad a urmat primul şi unicul periplu al sibiencei în străinătate. Ea s-a transferat în Austria la Herzogenburg şi a jucat timp de un an acolo. „A fost o perioadă de mare creştere, aveam alte roluri în joc faţă de la Arad, iar antrenorul a avut foarte multă încredere în mine. În Austria am avut o perioadă foarte bună, iar pe de-o parte regret că m-am întors în ţară. Ideal ar fi fost să continui în afara ţării, dar numai pe ideea să joc mai mult”. În 2009, ea a revenit în ţară, pentru a evolua la Târgovişte (2009-2010 şi 2011-2012). Cu echipa CSM, Alexandra a câştigat eventul în sezonul 2012.

Alexandra Uiuiu Credit Sorin Stanciu

Cea mai longevivă jucătoare din istoria clubului CSU Alba Iulia

Cea mai bună perioadă a carierei sale a avut-o la Alba Iulia (2010-2011 şi 2012-2016). Ea a evoluat timp de cinci sezoane în „Cetatea Marii Uniri” şi a devenit cea mai longevivă baschetbalistă din istoria acestui club. Alexandra a cucerit cu albaiulencele două titluri ale Cupei Ligii Europei Centrale şi a avut o finală în aceeaşi competiţie. În campionat, sibianca şi colegele sale au terminat pe locul II în 2015 şi pe III în 2013, iar în Cupa României, ele au fost finaliste de două ori, în 2013 şi 2015. „La Alba Iulia a fost perioada în care am crescut cel mai mult profesional vorbind. Îţi dă oarecare confort şi încredere când ajungi să colaborezi cu aceeaşi oameni pentru o perioadă mai lungă de timp şi au încredere în tine. Anul 2014 a fost cel mai bun sezon al carierei mele, şi asta datorită şi antrenamentului dinaintea sezonului, pe timpul verii, cu secundul George Lăncrănjan, care m-a ajutat foarte mult pe plan tehnic şi mental”, a declarat Alexandra. Din acest sezon, Uiuiu s-a transferat la Satu Mare, după ce fosta sa echipă s-a retras din LNBF.
Sorin Stanciu
Rupură de ligamente încrucişate în finala Cupei României

Ultimul an şi jumătate a fost un coşmar pentru baschetbalista noastră. În martie 2015, Alexandra Uiuiu s-a accidentat grav în finala Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Ea a avut ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept şi a fost operată. Sibianca a revenit pe teren pentru două luni, dar s-a reaccidentat la aceleaşi ligamente, fiind parţial rupte şi „va mai sta pe bară” în jur de o lună şi jumătate. În acest moment, ea se află acasă la Sibiu, unde face recuperare.

alexandra-uiuiu3
alexandra-uiuiu5

Cea mai frumoasă baschetbalistă din România

Alexandra Uiuiu evoluează ca extremă. În aproape 16 ani de baschet, ea a strâns peste 130 de meciuri în Liga Naţională de Baschet Feminin, a jucat în cinci All Star Game-uri şi a fost printre cele mai bune jucătoare românce din campionat. Ea s-a dedicat total acestui sport şi poate fi un model pentru tinerele baschetbaliste sibience. „În timpul sezonului, în afară de sâmbătă seara şi duminică dimineaţa am programul următor: dimineaţa mă trezesc, mănânc, merg la antrenament, mănânc, dorm, antrenament 2, vin acasă, îmi plimb câinele, gătesc, mănânc, mă uit la film şi apoi dorm. Nu am fost niciodată o jucătoare individualistă. Baschetul m- învăţat foarte multe lucruri, iar o mare parte din ceea ce sunt eu se datorează şi acestui sport”, spune Alexandra. Pe lângă aceste reuşite, ea este cunoscută şi drept cea mai frumoasă baschetbalistă din ţară. Atuu pentru care a fost declarată de două ori Miss Baschet.

alexandra-uiuiu1

Adoră animalele şi îi place să gătească

Alexandrei îi place să-şi petreacă timpul liber în natură. Ea adoră toate animalele, iar câinii sunt favoriţi ei. Ea are un câine de rasă „chau chau”. Pescuitul este o altă plăcere a ei, iar mai nou a descoperit şi că îi place să picteze, care pentru ea este ca o terapie. Este competitivă, îi plac jocurile, fie că e vorba de xbox, remy ş.a. Gătitul este o altă pasiune a sa, îi place şi să facă mâncare, dar şi să mănânce. Ea adoră să încerce toate mâncărurile noi. Îi place mâncarea asiatică, iar sushi este în topul preferinţei sale. Filmele depind de starea sa, pentru relaxare preferă comediile, iar dacă doreşte să vadă un film de calitate, ea alege documentarele sau filmele psihologice. Cât despre cărţi, timpul liber datorat accidentărilor din ultimul timp i-a permis să citească mai mult, „Aventurile lui oricine” de Richard Bandler este favorita sa.
www.totalbaschet.ro
Anton Călin (primul antrenor): „Alexandra şi Eli Pavel au fost cele mai bune produse ale mele în 17 ani de antrenorat. Alexandra a fost de departe cea mai talentată sportivă pe care am pregătit-o. Ea beneficiază de o inteligenţă motrică deosebită. Este o calitate foarte rară şi i-a fost uşor să se adapteze la orice tip de exerciţiu, orice tip de combinaţie sau sistem de joc. Alexandra avea şut, contraatac, alerga foarte bine şi era o apărătoare foarte bună. Eu nu sunt mulţumit de ea, o vedeam jucând în Euroligă. Are un caracter foarte frumos, Alexandra vine în fiecare an şi îşi aduce echipamente fetelor de la CSŞ Sibiu. Nu a uitat de unde a plecat, am păstrat legătura tot timpul”.
Sorin Stanciu
Sorin Stanciu
Biografie:
Data naşterii – 20.02.1989
Studii – Şcoala Generală nr.15 secţia germană
Liceul Ghibu secţia germană
Liceul Sportiv Arad
Facultatea de Sport de la Alba Iulia.

Alexandra Uiuiu2
Alexandra Uiuiu CSU Alba Iulia

Performanţe notabile:

2002, vicecampioană naţională cu echipa CSŞ Sibiu
2004, CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ cu echipa CSŞ Sibiu, junioare III
2004, vice-campioană naţională cu echipa CSŞ Sibiu, junioare II
2006, Campioană a României cu ICIM Arad
2007, finalistă a Cupei României cu ICIM Arad
2007, locul II în campionat cu ICIM Arad
2008, Campioană a României cu ICIM Arad
2009, medalie de argint cu naţionala României Under 20 la Campionatul European, Divizia B valorică
2009, finalistă a Cupei Austriei cu Herzogenburg
2012, câştigătoare a Cupei României cu echipa CSM Târgovişte
2012, Campioană a României cu echipa CSM Târgovişte
2013, câştigătoare a Cupei Ligii Europei Centrale cu echipa CSU Alba Iulia
2013, finalistă a Cupei României cu echipa CSU Alba Iulia
2014, finalistă în Cupa Ligii Europei Centrale cu echipa CSU Alba Iulia
2015, câştigătoare a Cupei Ligii Europei Centrale cu echipa CSU Alba Iulia
2015, finalistă a Cupei României cu echipa CSU Alba Iulia
Peste 130 de meciuri în Liga Naţională de Baschet Feminin
5 prezenţe în All Star Game România

Aici puteţi vedea câte imagini video cu jucătoarea sibiană:

Editia tiparita : 391

Inundatii Boian

Administratie 19.10.2016

Bani pentru localitățile afectate de inundații

Guvernul a alocat judeţului Sibiu suma de 941.000 de lei pentru achitarea unor cheltuieli urgente în vederea înlăturării efectelor calamităţilor naturale produse de inundaţii în lunile iunie şi iulie. Banii vor merge către Consiliul Judeţean Sibiu şi către primăriile a 7 localităţi sibiene afectate de inundaţii: Bazna, Blăjel, Avrig, Cisnădie, Racoviţa, Sadu şi Arpaşu de Jos.

Astfel, Consiliului Judeţean Sibiu i-au fost alocaţi 507. 000 lei, pentru 5 obiective:

• Refacere DJ 142 B (Blăjel, Bazna, Boian – Limită jud. Alba),

• Refacere 9 podeţe de beton afectate între km 3+875 şi km 8+175;

• Refacere pod provizoriu, la km 8+532

• Refacere rigole betonate între km 3+875 şi km 11+612

• Refacere DJ 105G între localităţile Sadu-Râu Sadului la km 22+300; 30+600; 33+400; 34+950; 40+200; 40+950; 41+300; 43+200.

Comuna Bazna a primit 26. 000 lei pentru Refacere DC 16, 1,5 km, care face legătura între DJ142B-sat Velţ.

Comuna Blăjel a primit 107.000 lei pentru Refacere DC 17A, care face legătura între Blăjel – sat Romaneşti. Drumul, aflat în proprietatea comunei Blăjel, a fost afectat pe o lungime de 6 km.

Oraşul Avrig a primit 30.000 lei pentru 3 obiective:

• Refacere 1 podeţ distrus, în proprietatea oraşului Avrig;

• Refacere 0,5 km drum exploatare în sat Bradu – proprietatea oraşului Avrig;

• Refacere 0,5 km drum exploatare în sat Săcădate – proprietatea oraşului Avrig.

Oraşul Cisnădie a primit 23.000 lei pentru Refacere 0,07 km drum exploatare în proprietatea oraşului Cisnădie.

Comuna Racoviţa a primit 112.000 lei pentru 3 obiective:

• Refacere 1 pod beton în proprietatea comunei Racoviţa,

• Refacere 7 podeţe beton în proprietatea comunei Racoviţa,

• Refacere 7 km drum forestier în proprietatea comunei Racoviţa.

Comuna Sadu a primit 46.000 lei pentru Refacere 2 podeţe beton ăn proprietatea comunei Sadu şi Refacere 0,5 km drum exploatare în proprietatea comunei Sadu.

Comuna Arpaşu de Jos a primit 90.000 lei pentru Refacere 3 podeţe de beton în proprietatea comunei Arpaşu de Jos şi pentru Refacere pod lemn cu tablier metalic Sat Nou Român.

Sumele sunt prevăzute în HG nr.752 din 12 octombrie 2016 şi vor fi acordate din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2016, pentru unele unităţi administrativ-teritoriale afectate de calamităţi naturale produse de inundaţii.

În luna iulie, Guvernul a mai alocat judeţului Sibiu suma de 3,15 milioane de lei, pentru refacerea a 4 drumuri afectate de inundaţiile din luna iunie: DJ 104 G Săcădate-Nucet-Cornăţel, DJ 105 G Sadu-Sădurel, DJ 142 E Dârlos-Hoghilag şi DC71 DN1-Aciliu-Amnaş .

Ad
femeia-care-a-primit-o-transfuzie-gresita-de-sange-la-spitalul-cf2-in-continuare-in-stare-grava-26639

Sanatate 18.10.2016

Grevă de avertisment în spitale, de mâine

Cadrele medicale, membre SANITAS, vor intra în grevă de avertisment, miercuri, 19 octombrie, între orele 8:00 și 10:00.

În acest interval orar, protestatarii vor asigura doar o treime din activitatea pe care o intreprind în mod normal în cele două ore de muncă şi toate urgenţele medico-chirurgicale.

Greva de avertisment vine după ce săptămâna trecută au anunțat că intră, într-un prim pas, în grevă japoneză, motiv pentru care până în această săptămână au purtat banderole negre. În continuare, dacă cerințele cadrelor medicale nu vor fi luate în considerare, se va declanșa greva generală, în data de 31 octombrie.

Protestul se va desfăşura la nivel naţional, în toate unităţile sanitare, medico-sociale şi de asistenţă socială unde sunt constituite sindicate SANITAS.

frederick-wiseman

Cultura 21.10.2016

Întâlnire-eveniment cu Frederick Wiseman, la Astra Film Festival 2016

Unul dintre cele mai așteptate momente la Astra Film Festival 2016 are loc vineri, 21 octombrie, de la ora 18:15 la Sala Auditorium a ULBS: întâlnirea cu regizorul multipremiat Frederick Wiseman, considerat unul dintre cei mai importanți autori de filme documentare din lume.

50 de ani de succes artistic

Activitatea lui Wiseman se întinde pe o perioadă de peste 50 de ani, realizând aproape tot la fel de multe filme cu o contribuție uriașă la cinematografia mondială. Cineastul deține 4 premii Emmy, în 2014 a primit primul premiu Leul de Aur acordat unui documentarist la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, iar în 2016, Academia Americană de Film a anunțat că va fi distins cu un premiu Oscar pentru întreaga filmografie. Trei dintre capodoperele sale, Crazy Horse și Domestic Violence I și II, vor fi proiectate la Astra Film Festival, iar întâlnirea cu regizorul este o ocazie unică pentru publicul cinefil, dar și pentru invitații din industria cinematografică prezenți la Sibiu, de a intra în dialog cu o legendă a cinemaului documentar.

Întâlnirea cu Wiseman va fi precedată de proiecția filmului Crazy Horse, de la ora 16:00. Wiseman, un maestru al montajului, surprinde pe cameră într-un chip splendid o lume aşa cum nu a mai fost văzută niciodată, înfăţişând o frescă a strălucitului cabaret al clubului de noapte Crazy Horse din Paris.

Filme cu povești emoționante la AFF 2016

Vineri, 21 octombrie, de la ora 19:30, la Sala Auditorium este programat Homme Less (regia Thomas Wirthensohn), un documentar de neratat despre o parte a Visului American, ascunsă undeva în măruntaiele nevăzute ale societății. Mark, fost model, actual fotograf de modă, prezent la toate evenimentele high life-ului new-yorkez, are aparent o viață strălucitoare, doar un detaliu face notă discordantă în tot acest puzzle: locuiește pe acoperișul unei clădiri din East Village.

homme-less

În aceeași sală, de la ora 21:30 va fi proiectat filmul anului 2016: Fuocoammare (regia Gianfranco Rosi), primul documentar care a reușit să obțină Marele Premiu la Berlinale și propunerea Italiei pentru Premiile Oscar 2017. Filmul redă drama refugiaților africani ce ajung pe insula Lampedusa, din sudul Italiei, acesta fiind primul loc în drumul lor spre Europa.

Gala de Decernare a Premiilor

Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Thalia, în prezența a sute de regizori și invitați speciali, Astra Film Festival 2016 anunță filmele câștigătoare ale ediției cu numărul 23, în cadrul Galei de Decernare a Premiilor. 12 profesioniști din industria cinematografiei europene au avut de jurizat dintre cele 40 de filme incluse în 4 secțiuni competiționale. Gala de Decernare a Premiilor AFF 2016 se încheie cu un concert Moonlight Breakfast, de la ora 22:00. Publicul are ocazia să asculte pentru prima dată live în Sibiu piese de pe cel mai nou album lansat de band.

moonlight-breakfast

Filmele câștigătoare vor putea fi revăzute în cursul zilei de duminică, începând cu ora 12:00 la trei dintre sălile festivalului: Sala Thalia, Sala Auditorium și Astra Film Cinema.

 

Programul complet al zilei de vineri: http://astrafilm.ro/program-orar.aspx?day=5

Spot oficial: https://youtu.be/fSPshWltgt0

Video jurnalul zilei de joi, 20 octombrie: https://youtu.be/9zcRS08nqKo

Ad