Acum citesti:
ESTE FILM Festival, la cea de-a doua ediție
Intreg articolul 2 minute de lectura

ESTE FILM Festival, la cea de-a doua ediție

Filmele europene apreciate internațional se întorc la Sibiu între 4 și 7 mai 2017. A doua ediție a ESTE FILM Festival aduce noi surprize cinefililor sibieni.

Alături de cele patru secțiuni prezentate încă de anul trecut în cadrul festivalului, respectiv „Best of Europe”, „Film Românesc”, „Experiențe” și „In Frame”, începând cu 2017, copiii și adolescenții se vor putea delecta cu filme europene dedicate lor, în secțiunea „CinExplorez”. Proiecțiile din cadrul CinExplorez vor fi urmate de discuții pe tema filmelor.

Toate proiecțiile vor avea loc în trei locații centrale: Teatrul Gong, Librăria Habitus și Astra Film Cinema. Biletele se vor pune în vânzare începând cu 4 mai și vor avea prețul fix de 10 lei pe proiecție. Tot anul acesta, organizatorii vor pune la dispoziția publicului un abonament zilnic la prețul de 25 de lei, care le va asigura accesul la toate proiecțiile din ziua respectivă.

Numărul proiecțiilor a crescut, de asemenea, la peste 45. La proiecțiile filmelor românești vor fi prezenti și membri ai echipelor de filmare, dornici să dialogheze cu publicul sibian. Se anunță, așadar, patru zile pline, la început de lună mai.

Peliculele vor fi programate de două ori în cele patru zile de festival, pentru ca publicul să poată viziona toate filmele pe care și le propun. Cu același gând, acela de a facilita accesul la proiecții unui număr mai mare de oameni, organizatorii au mărit și numărul de locuri disponibile.

Programul complet va fi publicat pe site-ul festivalului, pe pagina Facebook.com/EsteFilm, precum și în format fizic disponibil în cadrul Librăriei Habitus, cu o săptămână înaintea începerii festivalului.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.