Acum citesti:
YESTERDAY, TODAY, TOMORROW – expoziție aniversară
Intreg articolul 2 minute de lectura

YESTERDAY, TODAY, TOMORROW – expoziție aniversară

Centrul de Informare Turistică al Primăriei Sibiu găzduiește astăzi vernisajul unei expoziții aniversare, sub denumirea „Yesterday, Today, Tomorrow”. Expoziția celebrează împlinirea a 10 ani de la Sibiu Capitală Culturală Europeană.

Considerată acţiune emblematică culturală a Uniunii Europene, titlul de Capitală culturală europeană a fost primit în anul 2007 de oraşele Sibiu şi Luxembourg. A fost pentru prima dată în România când un oraş a primit acest titlu.

„Yesterday, Today, Tommorow” este titlul sugestiv şi conceptul nou în arta contemporană a expoziţiei organizată de Asociaţia culturală pictor Octavian Smigelschi şi Asociaţia Brukenthal von Studio. Expoziţia se află sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Marelui Ducat de Luxembourg în România. A fost dorinţa organizatorilor şi a tinerilor artişti sibieni de a-şi aduce preţuirea faţă de oraş şi locuitori prin organizarea acestui prim eveniment dedicat împlinirii a 10 ani de la evenimentul 2007 Capitală Culturală Europeană.

Conceptul expoziţional  vine să aducă în faţa publicului lucrări de ieri, de astăzi şi proiecte de viitor ale artiştilor Ilie Mitrea, Cătălin Precup, Ioan Muntean, Andrei Popa, Robert Strebeli, Alexandru Bunescu și Alexandru Cînean.

Vernisajul expoziției are loc astăzi, de la ora 12:00, în Centrul de Informare Turistică, Primăria Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.