13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

O nouă tură de bilete FITS, la vânzare de vineri

Cele mai citite

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță punerea în vânzare a celui de-al doilea set de bilete pentru a XXIV-a ediție a evenimentului, care în acest an are loc în perioada 9 – 18 iunie.
Iubitorii de artele spectacolului pot achiziționa bilete pentru încă 39 de reprezentații indoor, spectacole de teatru, dans, muzică și circ contemporan.
În perioada sărbătorilor Pascale, programul Agenției Teatrale (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17) este următorul: sâmbătă, 15 aprilie, duminică, 16 aprilie și luni, 17 aprilie – închis. De marți, 18 aprilie, Agenția va funcționa după programul normal, marți – sâmbătă, de la ora 11:00 la 18:00 și duminică în intervalul orar 10 – 14.  De asemenea, biletele pot fi achiziționate din rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și online, prin portalul www.eventim.ro.
Informații  complete despre evenimentele care intră în vânzare în acest set, se găsesc pe site-ul festivalului, www.sibfest.ro. Dacă doriți să achiziționați bilete online, site-ul este interconectat cu platforma www.eventim.ro, pe care o puteți accesa direct din pagina de prezentare a fiecărui eveniment.
Din primul set de bilete, puse în vânzare în data de 27 martie, au fost achiziționate, până în acest moment, peste 4.300. S-au epuizat biletele pentru opt reprezentații și astfel, declarăm sold out „Prelegere despre nimic” (9 iunie), ambele reprezentații „Brodsky/Baryshnikov” (15 și 16 iunie), ambele reprezentații „Faust” (17 și 18 iunie), „Duhul Andaluziei” (17 iunie), „Eu, Carmen” (16 iunie) și „Flamenco Gala” (18 iunie).
Prețul biletelor pentru această ediție a FITS rămâne neschimbat. Acesta variază, în funcție de spectacol, între 10 și 40 de lei.
Ultimul set de bilete va fi pus în vânzare în 5 mai și va conține restul evenimentelor la care se percepe bilet pentru acces în cadrul FITS 2017.
FITS caută un actor neprofesionist care să fie parte din povestea acestei ediții și să perceapă evenimentul dintr-o nouă perspectivă, urcând pe scenă alături de actori ai TNRS, în spectacolul „Sărbători fericite”, regizat la Sibiu de Cristian Juncu. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul festivalului, aici.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect