Acum citesti:
Cel puţin un mort şi 22 de răniţi, după ce un bărbat a intrat cu un vehicul într-un grup de pietoni, în New York
Intreg articolul 2 minute de lectura

Cel puţin un mort şi 22 de răniţi, după ce un bărbat a intrat cu un vehicul într-un grup de pietoni, în New York

Un individ care a pierdut controlul asupra vehiculului pe care îl conducea a lovit un grup de oameni, în centrul oraşului american New York, o persoană fiind ucisă, iar numeroase altele fiind rănite, afirmă surse citate de presa americană.

O persoană a murit, iar alte 22 au fost rănite în incidentul rutier produs joi în centrul oraşului New York, a declarat primarul metropolei, Bill de Blasio, dând asigurări că nu este vorba de un act terorist.

„Nu există niciun indiciu că ar fi un act terorist”, a afirmat Bill de Blasio, precizând că măsurile antiteroriste vor fi totuşi intensificate din raţiuni de precauţie.

Şoferul care a provocat incidentul a fost identificat drept Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, din cartierul Bronx, aflat în trecut în detenţie pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate. Autorităţile nu cred că individul are legături cu grupuri teroriste.

O femeie a murit, iar alte 22 de persoane au fost rănite după ce un vehicul Honda Accord model 2009 a lovit un grup de pietoni, în zona Times Square.

Patru răniţi sunt în stare critică, iar trei sunt în stare gravă, a precizat Bill de Blasio.

Citește mai mult pe mediafax.ro

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.