15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Mark Zuckerberg intră pe piaţa de televiziune

Cele mai citite

Mark Zuckerberg a anunţat de curând că intră pe piaţa de TV şi lansează o nouă platformă care urmează să difuzeze evenimente sportive, emisiuni de divertisment. Platforma se numeşte „Watch” şi este un proiect la care compania americană lucrează de ceva vreme şi care acum va fi testat de un grup restrâns de utilizatori.
„Să urmăresti o emisiune nu trebuie să fie o activitate pasivă. Poate fi o ocazie să împărtaşeşti o experienţă şi să aduci la un loc oameni care au aceleaşi interese. De aceea, astăzi, lansăm tab-ul Watch pe Facebook, un loc în care să descoperiţi la ce show-uri se uită prietenii voştri şi să urmăriţi emisiunile şi producătorii vostri preferaţi şi să vă alăturaţi grupurilor de persoane cărora le plac aceleaşi emsiuni şi, în cele din urmă, să creaţi comunităţi. Sper ca Watch să găzduiască o arie largă de show-uri TV, de la la reality sau comedii, până la meciuri de sport. Unele vor fi realizate de profesionişti, iar altele de oameni obişnuiţi din comunitatea noastră. Vom face disponibil tab-ul Watch unui număr limitat de utilizatori din Statele Unite, dar planul este să îl lansăm către cât mai mulţi oameni, cât mai curand”, a scris Mark Zuckerberg, într-o postare pe Facbook.
Citește mai mult pe gandul.info

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect