Acum citesti:
Cele mai mici încasări la Hollywood din ultimii 20 de ani
Intreg articolul 2 minute de lectura

Cele mai mici încasări la Hollywood din ultimii 20 de ani

A fost o vară cu final nefericit pentru Hollywood. S-a tras linie şi concluzia e că încasările cinematografelor din Statele Unite au fost cele mai mici din ultimii 20 de ani.

Marile studiouri pur şi simplu nu s-au bătut pe banii americanilor. A fost un sezon slab. Doar Wonder Woman şi Gardienii Galaxiei au avut încasări mai bune. Dar în rest au fost puţine animaţii, puţine comedii şi tocmai acestea aduc de regulă toată familia la cinema.

S-ar putea că până la finele anului cifrele să arate totuşi ceva mai bine. Vin lansări mari – Blade Runner, un nou „Thor”, un nou „Star Wars” – însă până acum şi sezonul de toamna arată prost.

În primul weekend din septembrie, unul foarte important fiindcă e legat de ziua muncii, niciun studio mare nu a adus în cinema un film nou. Iar asta nu s-a mai întâmplat de câteva decenii.

Cei de la Hollywood au însă o altă explicaţie pentru încasările slabe: de vină sunt criticii. Şefii de studiouri arată cu degetul către Rotten Tomatoes, site-ul care face recenzii şi da punctaje filmelor. Popularitatea sa creşte exponenţial.

Citește mai mult pe digi24.ro

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.