12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Daniel Day-Lewis a anunțat că renunță la actorie

Cele mai citite

Legendarul actor britanic Daniel Day-Lewis, care a făcut istorie câștigând trei statuete Oscar pentru cel mai bun actor, a surprins anunțând decizia sa de a părăsi definitiv platourile de filmare, informează miercuri AFP și DPA, citate de agerpres.ro.
Daniel Day-Lewis „nu mai lucrează ca actor”, a declarat purtătoarea sa de cuvânt, Leslee Dart, într-un comunicat citat marți de revista de specialitate Variety. Anglo-irlandezul în vârstă de 60 de ani, considerat unul dintre actorii cei mai talentați ai generației sale, „este extrem de recunoscător față de toți colaboratorii săi și față de public după atât de mulți ani. Aceasta este o decizie personală și nici el, nici reprezentanții săi, nu vor comenta”, a mai spus Dart.
Actorul recunoscut pentru exigența, partizan al imersiunii complete în personajele sale, este primul și până în ziua de azi singurul care a câștigat trei premii Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal (”My left foot” în 1990, ”There will be blood” în 2008 și ”Lincoln” în 2012).
Sursa: agerpres.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect