16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Realizatorii Game of Thrones au un nou proiect în minte

Cele mai citite

Producția de succes a HBO, Game of Thrones, creată de duo-ul David Benioff și D.B. Weiss, se apropie, încet, de final. Realizatorii acesteia se pregătesc să treacă la un alt proiect de amploare, ce va trimite publicul în toiul unui alt conflict, de această dată inspirat din paginile istoriei – Războiul Civil American, relatează Cinemagia.
Sezonul şapte al Game of Thrones a debutat în acest week-end cu un record de audienţă de peste 16 milioane de spectatori în SUA, iar ultimul sezon este programat să ajungă pe micile ecrane anul viitor.
Potrivit TheHollywoodReporter.com, citat de Cinemagia, serialul se va numi Confederate și se va concentra pe evenimentele ce au marcat separarea de Uniune (statele nordice) și formarea așa-zisei Confederații, unde sclavia a rămas legală.
Benioff și Weiss se vor ocupa și de scenariu, alături de alte nume populare în producția TV – Nichelle Tramble Spellman (Justified, The Good Wife) și Malcolm Spellman (Empire), pe partea de scenariu, și Carolyn Strauss (Game of Thrones), Bernadette Caulfield (Game of Thrones, Big Love), ca producători.
„Cum excepţionalul Game of Thrones este pe cale să ajungă la ultimul sezon, suntem încântaţi să putem continua relaţia noastră cu Dan şi David, fiind convinşi că, indiferent ce subiect vor alege, va rezulta un serial unic şi ambiţios. Modul lor inteligent de a aborda o poveste, complex şi uluitor vizual, are meritul de a purta publicul într-o călătorie de neuitat. Confederate promite să nu fie o excepţie”, a declarat ieri preşedintele departamentului de producţie originală HBO, Casey Blois.
Confederate va începe producţia după lansarea celui de-al optulea sezon Game of Thrones. Pe de altă parte, HBO lucrează şi la patru (posibil cinci) spin-off-uri Game of Thrones, în mare parte rezervate micului ecran. Însă Benioff şi Wess nu sunt implicaţi în aceste proiecte.
Sursa: cinemagia.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect